M monitor gg Centipat Katılım 4 Haziran 2024 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #1 Fotoğrafta gördüğünüz ekran kartı GTX 750 Ti ama böyle mimarisi olan görmemiştim, normal GTX 750 Ti'den bir farkı var mı? Markası Galax.
Fotoğrafta gördüğünüz ekran kartı GTX 750 Ti ama böyle mimarisi olan görmemiştim, normal GTX 750 Ti'den bir farkı var mı? Markası Galax.
Agamafya Hectopat Katılım 27 Mayıs 2022 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #2 markası nedir? böyle tasarımı olan modeller var Artı 0 Eksi
2 271621 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 1.901 Çözümler 10 20 Mart 2025 #3 Galax'ın Black OC Sniper Edition modeli bu Artı 0 Eksi
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.288 Makaleler 6 Çözümler 562 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 20 Mart 2025 #4 EXOC-SNPR Series - Graphics Card Galaxy Microsystems Ltd. www.galax.com 271621 dedi: Galax'ın Black OC Sniper Edition modeli bu Genişletmek için tıkla... Sanırım bu: GALAX GEFORCE GTX 750 Ti Black OC Sniper 2GB - EXOC-SNPR Series - Graphics Card <div id="featurebullets_feature_div" class="feature" data-feature-name="featurebullets"> <div id="feature-bullets" class="a-section a-spacing-medium a-spacing-top-small"> <ul class="a-vertical a-spacing-none"> <li><span class="a-list-item">Factory over www.galax.com Artı 0 Eksi
EXOC-SNPR Series - Graphics Card Galaxy Microsystems Ltd. www.galax.com 271621 dedi: Galax'ın Black OC Sniper Edition modeli bu Genişletmek için tıkla... Sanırım bu: GALAX GEFORCE GTX 750 Ti Black OC Sniper 2GB - EXOC-SNPR Series - Graphics Card <div id="featurebullets_feature_div" class="feature" data-feature-name="featurebullets"> <div id="feature-bullets" class="a-section a-spacing-medium a-spacing-top-small"> <ul class="a-vertical a-spacing-none"> <li><span class="a-list-item">Factory over www.galax.com
Agamafya Hectopat Katılım 27 Mayıs 2022 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #5 turko35408 dedi: EXOC-SNPR Series - Graphics Card Galaxy Microsystems Ltd. www.galax.com Sanırım bu: GALAX GEFORCE GTX 750 Ti Black OC Sniper 2GB - EXOC-SNPR Series - Graphics Card <div id="featurebullets_feature_div" class="feature" data-feature-name="featurebullets"> <div id="feature-bullets" class="a-section a-spacing-medium a-spacing-top-small"> <ul class="a-vertical a-spacing-none"> <li><span class="a-list-item">Factory over www.galax.com Genişletmek için tıkla... Tırtmış be kral. Bende bunun 4 GB'lik versiyonu vardı o yine iş görüyordu ama bu zannetmiyorum Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: EXOC-SNPR Series - Graphics Card Galaxy Microsystems Ltd. www.galax.com Sanırım bu: GALAX GEFORCE GTX 750 Ti Black OC Sniper 2GB - EXOC-SNPR Series - Graphics Card <div id="featurebullets_feature_div" class="feature" data-feature-name="featurebullets"> <div id="feature-bullets" class="a-section a-spacing-medium a-spacing-top-small"> <ul class="a-vertical a-spacing-none"> <li><span class="a-list-item">Factory over www.galax.com Genişletmek için tıkla... Tırtmış be kral. Bende bunun 4 GB'lik versiyonu vardı o yine iş görüyordu ama bu zannetmiyorum
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.288 Makaleler 6 Çözümler 562 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 20 Mart 2025 #6 Agamafya dedi: Tırtmış be kral. Bende bunun 4 GB'lik versiyonu vardı o yine iş görüyordu ama bu zannetmiyorum Genişletmek için tıkla... O zamanın oyunlarına göre değerlendirmek lazım. Artı 0 Eksi
Agamafya dedi: Tırtmış be kral. Bende bunun 4 GB'lik versiyonu vardı o yine iş görüyordu ama bu zannetmiyorum Genişletmek için tıkla... O zamanın oyunlarına göre değerlendirmek lazım.
2 271621 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 1.901 Çözümler 10 20 Mart 2025 #7 Agamafya dedi: Tırtmış be kral. Bende bunun 4 GB'lik versiyonu vardı o yine iş görüyordu ama bu zannetmiyorum Genişletmek için tıkla... O zamanların oyunları fazla VRAM istemediğinden bu kapasitede ki bellekler iş görüyordu. Ikiside tıpkı bu zamanın 8GB veya 16GB RTX 4060'ları gibi Artı 0 Eksi
Agamafya dedi: Tırtmış be kral. Bende bunun 4 GB'lik versiyonu vardı o yine iş görüyordu ama bu zannetmiyorum Genişletmek için tıkla... O zamanların oyunları fazla VRAM istemediğinden bu kapasitede ki bellekler iş görüyordu. Ikiside tıpkı bu zamanın 8GB veya 16GB RTX 4060'ları gibi
Agamafya Hectopat Katılım 27 Mayıs 2022 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #8 271621 dedi: O zamanların oyunları fazla VRAM istemediğinden bu kapasitede ki bellekler iş görüyordu. Ikiside tıpkı bu zamanın 8GB veya 16GB RTX 4060'ları gibi Genişletmek için tıkla... Orası doğruda ben 2018 gibi kullanıyodum cs gibi oyunlarda 70 fps faşan alıyodum 1080p low da Artı 0 Eksi
271621 dedi: O zamanların oyunları fazla VRAM istemediğinden bu kapasitede ki bellekler iş görüyordu. Ikiside tıpkı bu zamanın 8GB veya 16GB RTX 4060'ları gibi Genişletmek için tıkla... Orası doğruda ben 2018 gibi kullanıyodum cs gibi oyunlarda 70 fps faşan alıyodum 1080p low da
mustfatality Picopat Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 160 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Cani 22 Mart 2025 #9 Daha geçen gün Ankara'dan 2. el aldım bu ekran kartını. HL2, L4D2, Bastion, Minecraft, Portal, Hollow Knight, Outlast falan oynayacağım. Yan taraflarındaki çizgiler de aynı gibi. Ltgo da görmüş olabilir misiniz Artı 0 Eksi
Daha geçen gün Ankara'dan 2. el aldım bu ekran kartını. HL2, L4D2, Bastion, Minecraft, Portal, Hollow Knight, Outlast falan oynayacağım. Yan taraflarındaki çizgiler de aynı gibi. Ltgo da görmüş olabilir misiniz