Resimdeki GTX 750 Ti normal versiyonlardan farklı mıdır?

monitor gg

Centipat
Daha fazla  
Fotoğrafta gördüğünüz ekran kartı GTX 750 Ti ama böyle mimarisi olan görmemiştim, normal GTX 750 Ti'den bir farkı var mı? Markası Galax.

Galax'ın Black OC Sniper Edition modeli bu
Sanırım bu:

Tırtmış be kral. Bende bunun 4 GB'lik versiyonu vardı o yine iş görüyordu ama bu zannetmiyorum

Tırtmış be kral. Bende bunun 4 GB'lik versiyonu vardı o yine iş görüyordu ama bu zannetmiyorum

O zamanların oyunları fazla VRAM istemediğinden bu kapasitede ki bellekler iş görüyordu. Ikiside tıpkı bu zamanın 8GB veya 16GB RTX 4060'ları gibi

O zamanların oyunları fazla VRAM istemediğinden bu kapasitede ki bellekler iş görüyordu. Ikiside tıpkı bu zamanın 8GB veya 16GB RTX 4060'ları gibi
Orası doğruda ben 2018 gibi kullanıyodum cs gibi oyunlarda 70 fps faşan alıyodum 1080p low da

Daha geçen gün Ankara'dan 2. el aldım bu ekran kartını. HL2, L4D2, Bastion, Minecraft, Portal, Hollow Knight, Outlast falan oynayacağım. Yan taraflarındaki çizgiler de aynı gibi. Ltgo da görmüş olabilir misiniz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…