Çözüldü Resimdeki kablo nereye takılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
3
Kablo montajında takıldım. Bu kablolar nereye gelecek?

Dosya Ekleri

• IMG20220901142823.jpg
    IMG20220901142823.jpg
    70,1 KB · Görüntüleme: 243
Çözüm
Üstteki fan güç kablosu, anakarttaki fan yuvalarından birine takacaksınız. Alttaki de fanın ARGB aydınlatması için gereken kablo. Onu da anakarttaki ARGB başlığına takacaksınız.
Üstteki fan güç kablosu, anakarttaki fan yuvalarından birine takacaksınız. Alttaki de fanın ARGB aydınlatması için gereken kablo. Onu da anakarttaki ARGB başlığına takacaksınız.

Çözüm
Diğerleriyle aynı yerden çıkıyorsa muhtemelen o da ARGB bağlantısıdır. Fakat bu Gigabyte'ın bazı anakartlarında kullandığı bir ARGB bağlantısı, standart olanı belirttiğim üzere üstten ikinci. Standart ARGB bağlantısı yaparsanız onu takmanıza gerek kalmaz.

D_LED portuna takmalısınız. Sizde iki tane varmış bundan, D_LED1 ve D_LED2 olmak üzere. Dilediğinizi seçebilirsiniz.

Ters takıyor olmalısınız. Göreceğiniz üzere kablonun ucundaki boşluklardan biri dolu. 4 pinlik yerleşkede 3 pinlik bağlantı var yani. D_LED portlarında da 3 pin var, bir pin boş. Porttaki pin olmayan kısımla kablo ucundaki boşluk olmayan kısmı denk getirmelisiniz.

Tamam teşekkür ederim onu taktım. Fanı system fan kısmına taktım. Küçük parçayı da boşlukta bıraktım.

Hocam bu PSU kablosunda da takıldım. Sisteme HDD takmayacagim hangi kabloları takmam yeterli olur?

@Bora Dere

Dosya Ekleri

• IMG20220901153259.jpg
    IMG20220901153259.jpg
    116,1 KB · Görüntüleme: 70
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı