Bunu Instagram Reels'larında görüyordum hep adam terlikle vuruyordu örümcek ölüyordu sırtındaki yavrular da hızlı hızlı sağa sola dağılıyordu rahat 50 yavru vardır bir de çok küçükler ama toz gibi.
Cinsini bilmiyorum ama sırtındakiler bence de yavruları. Aynen bu resimdeki gibi olabilir.
Keşke kavanoza falan koyup alsaydın, belki değeri vardır![]()
Bende hocam 2013 ne ya.Yavrularını taşıyan kurt örümceği. Çözüm olarak işaretlersen sevinirim.
(oğlum hortlatıp hortlatıp durmayın şu konuları taklaya getirdiniz beni.)
Gelen tek düzgün cevap bu.Yavrularını taşıyan kurt örümceği.
11 yılda kimse düzgün cevap vermemiş mi ya.
Gelen tek düzgün cevap bu.
Doğrudur, daha detaylı tanım yapmaya çalışırsak hogna veya lycosa cinsi olabileceğini düşünüyorum. Kafasındaki desen net çıkmamış ama bana hogna radiata gibi geldi.
Sırtında etrafa dağılacak yavrusu yoksa tabii ki dağılmaz, sırtında etrafa dağılacak yavrusu varsa tabii ki dağılır.Kurt örümceğine vurunca yavruları toz gibi sağa sola dağılıyor mu eğer öyle bir şey varsa değil çünkü paramparça yaptım bir şey olmadı internette videosumu görmüştüm çünkü.
Bir anlık korkuyla ne zamandır bir örümcekle karşılaşmadığım için ani olarak verdiğim bir tepki sonucu öldürdümSırtında etrafa dağılacak yavrusu yoksa tabii ki dağılmaz, sırtında etrafa dağılacak yavrusu varsa tabii ki dağılır.
Kendilerini dışarı salmak yerine öldürmeniz için hiçbir sebep yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.