Resimdeki Örümceğin Cinsi Nedir

Resindeki örümceğin cinsi nedir? Bir de sırtındakiler sizce ne olabilir? Bana yavruları gibi geldi.
Bu arada resmi ben çektim ve kaçtım. Daha net çekmek isterdim ama imkan yoktu işte. :D

Bunu Instagram Reels'larında görüyordum hep adam terlikle vuruyordu örümcek ölüyordu sırtındaki yavrular da hızlı hızlı sağa sola dağılıyordu rahat 50 yavru vardır bir de çok küçükler ama toz gibi.

11 yılda kimse düzgün cevap vermemiş mi ya.

Gelen tek düzgün cevap bu.
Doğrudur, daha detaylı tanım yapmaya çalışırsak hogna veya lycosa cinsi olabileceğini düşünüyorum. Kafasındaki desen net çıkmamış ama bana hogna radiata gibi geldi.

Kurt örümceğine vurunca yavruları toz gibi sağa sola dağılıyor mu eğer öyle bir şey varsa değil çünkü paramparça yaptım bir şey olmadı internette videosumu görmüştüm çünkü.

Kurt örümceğine vurunca yavruları toz gibi sağa sola dağılıyor mu eğer öyle bir şey varsa değil çünkü paramparça yaptım bir şey olmadı internette videosumu görmüştüm çünkü.
Sırtında etrafa dağılacak yavrusu yoksa tabii ki dağılmaz, sırtında etrafa dağılacak yavrusu varsa tabii ki dağılır.

Kendilerini dışarı salmak yerine öldürmeniz için hiçbir sebep yok.

Sırtında etrafa dağılacak yavrusu yoksa tabii ki dağılmaz, sırtında etrafa dağılacak yavrusu varsa tabii ki dağılır.

Kendilerini dışarı salmak yerine öldürmeniz için hiçbir sebep yok.
Bir anlık korkuyla ne zamandır bir örümcekle karşılaşmadığım için ani olarak verdiğim bir tepki sonucu öldürdüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı