Söylediğiniz gibi gelir vergisi kısmında bir sorun yok zaten. İçerik üreticileri ile ilgili en son yayınlanan resmi gazetedeki karara göre gelir vergisi ödemesi konusunda kolaylık sağlanmış ama bağkur konusunda bir yeni bir karar çıkmamış. Biraz araştırınca sadece gelir vergisi ile ilgili kolaylaştırmaya gidildiği ama bağkur ödemelerinin şuan için devam edeceği söyleniyor. Siz hali hazırda bu şekilde kazanç sağlıyormuşsunuz zaten doğrudur ben kaynaklarda yazanları belirttim.2 yıl şirketsiz 1 yıl şirketli gelir kazancı sağladım Bağkur vb hiçbir şey ne soran oldu ne isteyen. Şirket varken genç girişimci diye 1 yıl devlet ücretsiz yatırdı bağkuru o ayrı. Ondan önce de bir şey soran olmadı açıkçası. Gelir vergisi için basit bir formla vergi ödedim geçtim hep. Nerden kazandığını dahi umruna takmıyorlar onlara para gelsin yeter. Nasıl kazandın internetten bitti.
Kanalını paylaş bakalım sponsorluk kanal arıyordum kendi oyunum için.
Yaşının bir önemi yok Papara kart aç önce veline Papara üyeliği aç kimlikleri lazım sana fiziksel olarak bir de NFC özelliğine sahip telefon.
Sonrasında kendine Papara hesabı açıp velinin Papara hesabından bunu onaylaman gerekecek. Kendine Black kart sipariş et kesinti komisyon yok IBAN sistemi de geldi rahatça kullanabilirsin Papara kartını.
Eğer 15 yaşında olursan mahkeme kararı ile yasal ergin kılınabilirsin. Ama o işlerin nasıl olduğunu bilmiyorum. Bir avukattan danışmanlık almanızı öneririm. (Paranın vergilendirilmesi için.)Merhaba arkadaşlar. Kısa keseceğim, 13 yaşındayım kanalım var. Sponsorluk almak evresine kadar 1 sene geçse, 14 ila 13 yaşında sponsorluk nasıl alınır, alınabilir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.