Merhaba,
Kuzenim 15 yaşına girdi ve İninal ile Tosla kullanıyor. Babası bu işlerden hoşlanmadigini icin izin vermedigini soylemisti.
İnternetten beğendiği bir kulaklığı almak istiyor. Alabilir mi? Ayrica yasal mi?
Evet bende yapıyorum alışveriş. Hatta kendim adıma veriyorum siparişleri.Merhaba,
Kuzenim 15 yaşına girdi ve İninal ile Tosla kullanıyor. Babası bu işlerden hoşlanmadigini icin izin vermedigini soylemisti.
İnternetten beğendiği bir kulaklığı almak istiyor. Alabilir mi? Ayrica yasal mi?
Merhaba,
Bende tosla ve papara aldım ve nerdeyse sıfır kullanıyorum. İnternetten hala korkuyorum fakat eskisi gibi tehlikeli değil. İstediğiniz gibi alabilirsiniz.Merhaba,
Bende Tosla ve Papara aldım ve neredeyse sıfır kullanıyorum. İnternetten hala korkuyorum fakat eskisi gibi tehlikeli değil. İstediğiniz gibi alabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.