Reşit olmadan kargo gönderip, kargo teslim alınabilir mi?

BGSGP

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Bir arkadaşımla birbirimize karşılıklı olarak ürün göndermeyi planlıyoruz.

İkimizde reşit değiliz, İstanbul'dan Ordu'ya kadar, büyük ve ya ağır olmayan ürün göndermek istiyoruz. Kargoyu gönderirken, ve ya karşı taraf kargoyu teslim alırken bir sorun yaşanır mı?

Ekstra olarak kargo ücreti abartılı bir şey olur mu? Tek kargoya en fazla 300TL ödemeye razıyız.

N11'den Yurtiçi kargo ile gelen bir ürün ben evde değilken geldiğinden dolayı şubeye gönderilmişti, şubeden de reşit olmadığım gerekçesiyle -parasını online olarak peşin ödediğim- kargoyu vermemişlerdi. Aynı olay diğer kargo firmalarında da yaşanır mı, yoksa sadece Yurtiçi mi böyle olduğundan emin olmadığımdan dolayı bu konuyu açma gereği duydum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hem gönderip hem de teslim alabilirsiniz, sıkıntı olmaz. N11'den aldığınız ürün bıçak tarzı vs. bir ürün ise şubeye gittiğinde o tür ürünleri reşit olmayan kişiler alamıyor maalesef.
Benim aldığım şey F310 gamepad idi, birinin kafasına aşırı sert fırlatılmadığı sürece herhangi bir kesiciliği yoktu, yine de vermemişlerdi :/
Ben sürekli gönderip teslim alıyordum hiçbir sorun yaşamadım. max 300tl tutar.
Hangi kargo firması ile işlem yapıyordunuz? Bulunduğum konumda yurtiçi dışında 1KM'den daha yakın yerde bir şube bulunmadığından tek tek gezmek istemiyorum.

Ben Çin'den İstanbul'a klavye getirttim 100 TL kargo ücreti aldım nasıl 300 TL alacaklar?
Bugün fiyat almak için aras kargo şubeye gittim, küçük kargo için 250-300 arası alıyorlarmış. Bence bu ücret normal, hatta tahminimden daha iyi. Sizin 100TL'ye yurtdışından kargo getirttirtebilmeniz anormal bir durum bence. Nası yaptınız la :D
Ben Yurtiçi ve Aras kargoyla gönderim yapabiliyorum, deneyebilirsiniz.
Hocam biraz saçma olacak, ama aklıma bir soru daha takıldı. Ben ürünlerimi Amazon kargosunun içine koyup göndermeyi planlıyorum, ama kutunun önünde ve arkasında kocaman Amazon yazıyor. Bu bir sıkıntı çıkarır mı? (Ek ücret talep edilmesi, gönderim talebinin reddedilmesi vb.)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı