Çözüldü Reşit olmadan kredi kartı çıkarılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Earas

Hectopat
Yer
İstanbul
17 yaşında lise stajyeriyim. Yılbaşı zamlarından önce taksit ile telefon almayı düşünüyorum. Kredi çekebilir miyim? Veya kart çıkarabilir miyim?
Ayrıca arkadaşlarım bazı teknoloji mağazalarının banka kartına taksit yaptığını söyledi. Bu taksit olayı gerçek mi? Nasıl yararlanabilirim?

Çözüm
17 yaşında lise stajyeriyim. Yılbaşı zamlarından önce taksit ile telefon almayı düşünüyorum. Kredi çekebilir miyim? Veya kart çıkarabilir miyim?
Ayrıca arkadaşlarım bazı teknoloji mağazalarının banka kartına taksit yaptığını söyledi. Bu taksit olayı gerçek mi? Nasıl yararlanabilirim?
Kredi kartı vermezler, banka kartı verirler

Çözüm

Ben lise zamanında iken, ziraatten banka kartı çıkartmıştım. Detaylarını tam hatırlayamıyorum. Bir bankaya gidip görüşebilirsin.

Ek kart çıkartabilirsin.
Kredili mevduat hesabınız varsa oluyor. Kredili ürün için yine de 18 yaşını doldurmak zorunlu. Ancak ek kart kullanır.

Ek kart dediğiniz ebeveynimin kredi kartına bağlı olan kart mı oluyor?

Ben lise zamanında iken, ziraatten banka kartı çıkartmıştım. Detaylarını tam hatırlayamıyorum. Bir bankaya gidip görüşebilirsin.
Banka kartım var zaten. Kredi kullanmaya çalışıyorum.

Ben 18'im ziraat Bankkart var bende GameGaraj'da 13 bin TL'lik sadece kasa sistem var ödeme seçeneklerinde Bankkart 3, 6, 9, 12 ay taksit yazıyor sıralama olarak, 6 ya da 9 ay taksit yapmayı düşünüyorum bir sıkıntı olur mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı