Reşit olsanız hangi partiye oy verirdiniz?

Hangi partiye oy verirsiniz?

• Oy verenlerin toplamı
    287
En feminist sensin tamam.

n13mxm1tv7031-jpg.934664

Mansur aday olmazsa kim aday olur diye düşünüyorsun dostum? Gönlümden geçen kişi muharrem ince ama onun ikinci tura çıkması için ilahi bir güç lazım.
Bu yönetimin gitmesini istiyorsun. Ama ben şu aday olmazsa AKP'ye veririm diyorsun. Muharrem ince'nin oyu belli. 2023'ten sonra güçlenecektir.

Mansur aday olmazsa kim aday olur diye düşünüyorsun dostum? Gönlümden geçen kişi Muharrem İnce ama onun ikinci tura çıkması için ilahi bir güç lazım.

Önce AKP'den kurtulsak daha sonraki seçimlerde düşünsek bu konuları sizce nasıl olur? Biz de bayılmıyoruz zaten adaylara ama şu durumdan kurtulmak için mecburuz.

Burda milletin düşüncesine sallayın diye açılmadı konu. Düşünceni belirt geç neyi kimi ikna etmeye çalışıyorsunuz. Kimi insanların düşüncesizce kendi fikrini empoze etmesi welcome to Turkey. Hangi parti olursa olsun koyunu gene koyun arkadaş.

Bu yönetimin gitmesini istiyorsun. Ama ben şu aday olmazsa AKP'ye veririm diyorsun. Muharrem ince2'nin oyu belli. 2023'ten sonra güçlenecektir.

Erdoğan dedi ya 200. kez tarih vererek enflasyon düşüş tarihi diye. Bu sefer doğru olacakmış o yüzden AKP'ye basacağım oyumu (!)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı