Reşit olsanız hangi partiye oy verirdiniz?

Hangi partiye oy verirsiniz?


  • Oy verenlerin toplamı
    276
Yargı her zaman hukümetin elindedir. Bu asla değişmez a partisi, b partisi, sağcısı, solcusu fark etmez. Eğer bugün hdp ve selahattin demirtaş'a karşı sert yaptırımlar uygulansa hukümete karşı çok sert eleştiriler çıkar. Hukümet bunu yapmak istemez.

Istedigi icin degil yapamiyor dostum cunku hukumetin gecerli bir kaniti yok 😀
 
"İfade özgürlüğu" istediğim görüşe saygı duyarım, istediğime duymam. Birisi gelip, "dünya aslında düz, amerika israil oyunu" dese neden saygı duyayım mesela?


Tamam hadi beyin fırtınası yapalım,

Kadınlara nasıl bir eşitlik istersin söyle. Fırsat eşitliği mi, parasal anlamda eşitlik mi?


Alakası yok, Avrupa'da şuan çoğu hükümet çevrecilik yolunda ilerliyor, sözde. Belçika ve Hollanda en iyi çevreci ama kimin Hollanda ağır sanayisinin farkında ki?,
Ben bilimsel olmayan bir 'çökertme'nin bilimsel açıklamasını istiyorum sen diyorsun ki beyin fırtınası. Beyin fırtınası dediğin şeyde de eşitlik diyorsun. Hala eşitlik. Feminizm, kadın hakları vs. Geçtiği an aklınıza direkt olarak eşitlik kelimesi geliyor ve oralarda dönüyorsunuz. Hayır. Feminizm sizin bildiğiniz popüler kültür feminizmi değil. Bunu araştırmadan okumadan derine inmeden anlayamazsınız. Val Plumwood diyorum, Donovan diyorum size direkt olarak harika kaynaklar sunuyorum ama kimin umrunda. Sizin için önemli olan popüler kültür feminizmini yermek. Ya da her feministim diyeni radikal zannetmek. Öyle değil işte. Bunu bir iki kelimede anlatamam yönlendirme yaptığım kaynaklara müracaat edin.

Başkasının fikir dünyasında değer bulan bir şeye "zart, zort" ifadelerini kullanmanın nesi ifade özgürlüğü?
 
Zafer partisi, ümit özdağ.
jeekzx9w7mx81.jpg

sxa4vs3u7mx81.jpg

D_LI19WXUAA6GwE.jpg

Zafer partisinin kurucu üyesinin rezil tweetleri. 2019'a kadar Erdoğan sevicisi olan Ömer turan ile kurulan bir partiden ne beklenilebilir ki?
 
Profil fotografi ve yorum uyumu aşırı irkcilik ayrica yasadigin yer eger gercekse neden ABD texas madem gocmenlere karisisin saf irk bir turksun yurt dışında isin ne hocam.
Değil, ironisine ve sevdiğim bir şehir diye yapmıştım Texas'ı.
Irkcilikdan kastiginiz nedir?

jeekzx9w7mx81.jpg

sxa4vs3u7mx81.jpg

D_LI19WXUAA6GwE.jpg

Zafer partisinin kurucu üyesinin rezil tweetleri.
Değiştiriyorum 😁
 
Sosyal medya ile gerçek Türkiye'nin ne kadar farklı olduğunu gösteriyor bu anketler.

Ülkemizde yaşlıların teknolojik okuryazarlığı düşük internet kullanımı da whatsapp ve facebook'tan ibaret. Twitter, sözlükler ve forumların %80i 40 yaş altı nüfustan oluşuyor.
 
Son düzenleme:
Profil fotografi ve yorum uyumu aşırı irkcilik ayrica yasadigin yer eger gercekse neden ABD texas madem gocmenlere karisisin saf irk bir turksun yurt dışında isin ne hocam.
Profil fotoğrafındaki kişi ırkçı değil, vatansever bir şehittir. Senin desteklediğin partinin liderinin heykelini dikeceği çocuk katili terorist elebaşını öldürecekti, keşke zamanında başarabilseydi.
 

Geri
Yukarı