Reşit olsanız hangi partiye oy verirdiniz?

Hangi partiye oy verirsiniz?


  • Oy verenlerin toplamı
    276
Liberal olması olmaması umurumda değil. 2019'dan önce Atatürk'e laf atanları partisinde çalıştırıyorsa, ümit özdağ milliyetçi falan değildir.
Ne zaman atatürk e laf atanların partisinde çalıştı pardonda? Siz cahilsiniz hiçbirşey bilmiyorsunuz MHP AKP ile ittifak kurduğunda parti kendi içinde bölündü ve bölünen bir grup iyi partiyi kurdu. İyi partinin kurucuları arasında Ümit Özdağ da vardır. İyi parti kimseyle dost olmadan çıktığı yolda CHP ile ilişkileri baya kuvvetlendirdiğinden Ümit Özdağ oradanda ayrıldı. Adamın MHP deki konuşmalarına bak atatürk e hakaret edenlere neler diyor.
 
Yasalara aykırı şekilde vatandaşlık alanları göndereceğim diyor yalnız. Biliyorsunuz AKP tarafından mülteci seçmen basılıyor tıkır tıkır.

Evet, mülteciler gelecek sonsuza kadar bizimle kalacak değil mi? Türk çoğunluğunun azalması hoşuma gider diyorsanız kısaca söyleyin.

Yasalara aykiri sekilde vatandaslik almak mi varmis 😀 anlamadin galiba bu isin arkasinda Avrupa var umit ozdag gibi kucuk bir adam Avrupa ile basa cikamaz.

Vikipedi kaynağına hızlı göz gezdirdim, öyle bir şey yazmıyor.

Türk dediğin, kumral mavi gözlü olur zaten. Yunanlar ile alakası yok.
Hizla goz gezdirmek olmuyor iste canim arkadasim
B1190080-228E-4FDB-B68C-BEC1AECFC68C.jpeg


HLA alellerine bakan 2001 tarihli bir çalışma, "Türkler, Kürtler, Ermeniler, İranlılar, Yahudiler, Lübnanlılar ve diğer (Doğu ve Batı) Akdeniz gruplarının ortak bir ataya sahip gibi göründüğünü" ve Anadolu Hitit ve Hurri grupları gibi tarihsel popülasyonların ( 2000'den eski) "günümüzün Kürt, Ermeni ve Türk popülasyonlarının ortaya çıkmasına neden olmuş olabilir."[3] 2004 yılında Aromanyalılar, Makedonlar, Arnavutlar, Romenler, Yunanlılar ve Yunanlılar arasında insana özgü 11 Alu ekleme polimorfizmini inceleyen bir çalışma. Türkler, bu popülasyonlar için ortak bir ata önerdiler.[32]
 
Ne zaman Atatürk'e laf atanların partisinde çalıştı pardonda? Siz cahilsiniz hiçbir şey bilmiyorsunuz MHP AKP ile ittifak kurduğunda parti kendi içinde bölündü ve bölünen bir grup iyi partiyi kurdu. İyi partinin kurucuları arasında ümit özdağ da vardır. İyi parti kimseyle dost olmadan çıktığı yolda CHP ile ilişkileri bayağı kuvvetlendirdiğinden ümit özdağ oradanda ayrıldı. Adamın MHP'deki konuşmalarına bak Atatürk'e hakaret edenlere neler diyor.
Ömer turan neden partide? Buna cevap ver. Adamın Atatürk hakkında yazdığı tweetlere baksan.

D_LI19WXUAA6GwE.jpg


Ben sana a diyorum sen bana b diyorsun. Ümit özdağ Atatürk karşıtı bir partide çalışmadı. Fakat Atatürk'e karşı olanları neden zafer partisinde tutuyor?

Sayfalar önce gene demiştim.
 
Ömer turan neden partide? Buna cevap ver. Adamın Atatürk hakkında yazdığı tweetlere baksan.

D_LI19WXUAA6GwE.jpg


Ben sana a diyorum sen bana b diyorsun. Ümit özdağ Atatürk karşıtı bir partide çalışmadı. Fakat Atatürk'e karşı olanları neden zafer partisinde tutuyor?

Sayfalar önce gene demiştim.

İşte bu yüzden Ümit Özdağ'a oy verilmez. Arkadaşlar tek çaremiz CHP (6'lı masa) anlayın şunu. HDP, MHP, AKP veya Memleket Partisi deseniz bunlara oy verilmez. Geriye tek CHP ve İyi Parti kalıyor. Diğer gerisi bence fasa fiso.
 
İşte bu yüzden ümit özdağ'a oy verilmez. Arkadaşlar tek çaremiz CHP (6'lı masa) anlayın şunu. Hdp, MHP, AKP veya memleket partisi deseniz bunlara oy verilmez. Geriye tek CHP ve iyi parti kalıyor. Diğer gerisi bence fasa fiso.
6'lı masaya güvenim yok. CHP'nin iki de bir demirtaşı çıkaracağız demesi güven kaybına yol açıyor. 6'lı masada merkez sol parti var, radikal sağcı parti de var. Bakalım nasıl anlaşacaklar?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı