23 Mart 2021 Mesaj: 51 Evet arkadaşlar bakanlıktan gelen resmi açıklamaya göre sınavlar iptal edildi! 12. Sınıflar bu durumdan muaflar. 9, 10, 11. sınıfların 2. sınavları en erken 3 Mayısta yapılabilecek. Dosya Ekleri resim_2021-03-23_205350.png 133,2 KB · Görüntüleme: 111 İKİNCİ DÖNEM SINAV UYGULAMALARI.pdf 62,4 KB · Görüntüleme: 112 Genişletmek için tıkla...
Evet arkadaşlar bakanlıktan gelen resmi açıklamaya göre sınavlar iptal edildi! 12. Sınıflar bu durumdan muaflar. 9, 10, 11. sınıfların 2. sınavları en erken 3 Mayısta yapılabilecek.
Azulaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 4.319 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #31 Nakerosu dedi: MEB'in paylaştığı tweeti attınız mı? Genişletmek için tıkla... ''İyide resmi yazı okula gelmediği sürece bir anlamı yok bize bildirdikleri anda sizinle paylaşırız'' dedi.
Nakerosu dedi: MEB'in paylaştığı tweeti attınız mı? Genişletmek için tıkla... ''İyide resmi yazı okula gelmediği sürece bir anlamı yok bize bildirdikleri anda sizinle paylaşırız'' dedi.
Nakerosu Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 6.313 Makaleler 27 Çözümler 30 Yer Japonya, Tokyo 23 Mart 2021 #32 Azulaa dedi: ''İyide resmi yazı okula gelmediği sürece bir anlamı yok bize bildirdikleri anda sizinle paylaşırız'' dedi. Genişletmek için tıkla... MEB diyoruz ama?
Azulaa dedi: ''İyide resmi yazı okula gelmediği sürece bir anlamı yok bize bildirdikleri anda sizinle paylaşırız'' dedi. Genişletmek için tıkla... MEB diyoruz ama?
Azulaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 4.319 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #33 Nakerosu dedi: MEB diyoruz ama? Genişletmek için tıkla... Bende anlamadım hocam. Bekleyelim bakalım.
cheraas Picopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 320 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #34 Azulaa dedi: Eki Görüntüle 937331 Hocamız böyle diyor durum böyle mi? Genişletmek için tıkla... Hocana bunu at. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Azulaa dedi: Eki Görüntüle 937331 Hocamız böyle diyor durum böyle mi? Genişletmek için tıkla... Hocana bunu at. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Azulaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 4.319 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #35 cheraas dedi: Hocana bunu at. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Şimdi böyle yazdı. Tamamdır sağolun.
cheraas dedi: Hocana bunu at. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Şimdi böyle yazdı. Tamamdır sağolun.
KS KS mirsady Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 3.603 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Eskişehir 23 Mart 2021 #36 Azulaa dedi: Bende anlamadım hocam. Bekleyelim bakalım. Genişletmek için tıkla... Ben sordum okul müdürüne, ertelendiğini söyledi.
Azulaa dedi: Bende anlamadım hocam. Bekleyelim bakalım. Genişletmek için tıkla... Ben sordum okul müdürüne, ertelendiğini söyledi.
1 166770 Kilopat Katılım 6 Mayıs 2017 Mesajlar 6.127 Makaleler 5 Çözümler 11 23 Mart 2021 #37 Lindamca dedi: 12. sınıfım üzdü beni. Bütün konularla birlikte sınavlarım biter artık. Genişletmek için tıkla... Hocam üzülmeyin daha iyi. En geç 16 Nisan'a kadar bütün sınav stresimiz bitecek.
Lindamca dedi: 12. sınıfım üzdü beni. Bütün konularla birlikte sınavlarım biter artık. Genişletmek için tıkla... Hocam üzülmeyin daha iyi. En geç 16 Nisan'a kadar bütün sınav stresimiz bitecek.
İBEX_0709 Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 1.081 Çözümler 2 Yer Konya, Selçuklu 23 Mart 2021 #38 cheraas dedi: Hocana bunu at. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sabahtan beri yaygarasını koparıyorum gelen giden bi şey yok öğrenci grubunda.
cheraas dedi: Hocana bunu at. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sabahtan beri yaygarasını koparıyorum gelen giden bi şey yok öğrenci grubunda.
Miralay000 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 1.810 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #39 mirsady dedi: Sınavınız bu hafta ise olacaksınız. 29 Mart'a kadar olanlar olacak. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl yani ben olacak mıyım ? 29 Mart'ta sınavlarım başlıyor benim normalde.
mirsady dedi: Sınavınız bu hafta ise olacaksınız. 29 Mart'a kadar olanlar olacak. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl yani ben olacak mıyım ? 29 Mart'ta sınavlarım başlıyor benim normalde.
KS KS mirsady Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 3.603 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Eskişehir 23 Mart 2021 #40 Silinen üye dedi: Hocam nasıl yani ben olacak mıyım ? 29 Mart'ta sınavlarım başlıyor benim normalde. Genişletmek için tıkla... Hayır olmayacaksınız. Bu hafta sınavı başlayanlarınki devam edecek, 29 Mart ve sonrası 3 Mayıs'a kadar yok.
Silinen üye dedi: Hocam nasıl yani ben olacak mıyım ? 29 Mart'ta sınavlarım başlıyor benim normalde. Genişletmek için tıkla... Hayır olmayacaksınız. Bu hafta sınavı başlayanlarınki devam edecek, 29 Mart ve sonrası 3 Mayıs'a kadar yok.