Resmi: Kaspersky Total Security 90 günlük lisans

Arkadaşlar ben 30 günlük deneme sürümün kullandım, şimdi böyle bir yöntem denesem işe yarar mı?

Çok saçma ama etkinleşti diyor, etkinleştirme tarihi de doğru ancak sona erme tarihi 30 günlük denemenin sona erme tarihi. Çözemedim bu işi.

Hocam 30 günlük deneme sürem yarın bitiyordu. Bu kodu deneyeyim dedim kodu yazıyorum, etkinleştirme tamamlandı diyor ama yine lisans sorunu diyor ve sürenin yarın biteceğini gösteriyor.

Hocam 30 günlük deneme sürem yarın bitiyordu. Bu kodu deneyeyim dedim kodu yazıyorum, etkinleştirme tamamlandı diyor ama yine lisans sorunu diyor ve sürenin yarın biteceğini gösteriyor.
30 günlük deneme sürümünü kullandıysanız bir daha kullanamıyorsunuz.

@Prime777 hocam güncelleme isteriz, kod hala çalışmaktadır.
Arkadaşlar ben 30 günlük deneme sürümün kullandım, şimdi böyle bir yöntem denesem işe yarar mı?

Maalesef ki olmuyor hocam.

Hocam ben Android kullanıcısıyım. Programı'na giriş yaptım ve etkinleştirdim 92 günü kaldı dedi. Para vs. kesmez değil mi?

Sakın deneme sürümünü başlata basmayın. Deneme sürümünü başlat dedikten sonra anahtarı girince olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…