Resmi: Kaspersky Total Security 90 günlük lisans

Benimki bitti herhalde format atıp tekrar kullanayım bari.
Yeni lisans kodu lazım süresi doldu diyor bulamadım hiç internette.

Son düzenleme:
İşe yarıyor fakat deneme sürümü bittikten sonra format atmadan tekrar deneme süresi sıfırlanabiliyor

Benimki bitti herhalde format atıp tekrar kullanayım bari.
Yeni lisans kodu lazım süresi doldu diyor bulamadım hiç internette.

Konu da verdiğim lisansı girin.
İşe yarıyor fakat deneme sürümü bittikten sonra format atmadan tekrar deneme süresi sıfırlanabiliyor

Sorun yok değil mi?
2020 sürümü için geçerli sanırım değil mi? Güncel sürümde çalışıyor mu?

Çalışıyor.
Hocam 30 günlük deneme sürem yarın bitiyordu. Bu kodu deneyeyim dedim kodu yazıyorum, etkinleştirme tamamlandı diyor ama yine lisans sorunu diyor ve sürenin yarın biteceğini gösteriyor.

Size konu içinde verdiğim Kaspersky sürümünü yükleyin, başka sürümde çalışmaz. Büyük ihtimal sorun yaşayanlar bu yüzden yaşıyor.
Hocam ben Android kullanıcısıyım. Programı'na giriş yaptım ve etkinleştirdim 92 günü kaldı dedi. Para vs. kesmez değil mi?

Hayır, kesmez. Bu hediye gibi bir şey. Kaspersky tarafından. Gün bittikten sonra Premium bitecek para falan çekmeyecek.

Çalıştı 92 günlük koruma verdi tam da 1 yıllık koruma alacaktım güzel oldu.

Teşekkürler çalışıyor. Satın alacaktım uygulamayı malum fiyatı biraz pahalı. Bu süre içerisinde hem denemiş oluruz hem de alıp almayacağım konusunda fikrim netleşir.

HiBit Uninstaller ile Kaspersky'i temizleyip yeniden kurarsanız kodu tekrar kullanabiliyorsunuz. Bilgisayara format atmaya gerek kalmıyor.

HiBit Uninstaller ile Kaspersky'i temizleyip yeniden kurarsanız kodu tekrar kullanabiliyorsunuz. Bilgisayara format atmaya gerek kalmıyor.
Böyle bir açığı Kaspersky nasıl fark etmiyor acaba ? Revo Uninstaller ile de dediğiniz olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…