Resmi: Kaspersky Total Security 90 günlük lisans

Total Security 1 yıllık lisansa sahibim. Total Security ile Security Cloud arasında gerçek zamanlı koruma anlamında ya da genel anlamda ne gibi farklar var? Hangisi daha mantıklı?

Total Security 1 yıllık lisansa sahibim. Total Security ile Security Cloud arasında gerçek zamanlı koruma anlamında ya da genel anlamda ne gibi farklar var? Hangisi daha mantıklı?

Total Security de çocuk koruması gibi özellikler var, kısacası Security Cloud da yeterli.

Selamlar antivirüs arayışındayım kaspersky almak istiyorum ama kaspersky rusya merkezliymiş malum savaş vs. yüzünden ilerleyen süreçte başımıza iş açma ihtimalleri var mı acaba?

İfadeler: YFK
Selamlar antivirüs arayışındayım Kaspersky almak istiyorum ama Kaspersky Rusya merkezliymiş malum savaş vs. yüzünden ilerleyen süreçte başımıza iş açma ihtimalleri var mı acaba?

Hayır.

Yanlış bilgi
Security Cloud Free'de internet koruması mevcut değil. IS ve TS'de mevcut. Tabii ki de Total Security daha mantıklı.

Satın alıyorsanız IS almanız yeterli. IS ve TS arasındaki farklar:

Düzenleme: İnternet korumasından kasıt Güvenlik Duvarıdır. Doğru ifade etmediğim için uyarı aldım. Güvenlik duvarı, internetteki zararlılardan korunmak için en önemli bileşenlerden biridir. Güvenlik Duvarı olmayan bir yazılımın internet koruması yok hükmündedir, şahsi fikrimdir.

Son düzenleme:
Telefona yükleyip denedim çalıştı ve 93 gün süre verdi, teşekkürler.

Telefona yükleyip denedim çalıştı ve 93 gün süre verdi, teşekkürler.
Ben hem telefona hem pc ye yükledim. Kod çalışıyor. Telefonda 3 ay sonra tekrar uygulamayı silip tekrar kursak oluyor mu? Teşekkürler.

Ben hem telefona hem PC'ye yükledim. Kod çalışıyor. Telefonda 3 ay sonra tekrar uygulamayı silip tekrar kursak oluyor mu? Teşekkürler.

Farklı bir Kaspersky hesabı ile yapın, yüksek ihtimal olacaktır olmaz ise format atmanız lazım. Format attığınız sürece kod her zaman çalışır süresi bitene kadar. Bilgisayara lisansı falan kaydettiği için format atınca onlar gidiyor o yüzden kod tekrar çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…