Resmi: Kaspersky Total Security 90 günlük lisans

Evet, sizin seçiminiz o.

Evet, sizin seçiminiz o.

Peki hocam şu özelliğe gerek yok dediğiniz ya da bilgisayarı gereksiz yoracak bir ayar var mı? Siz nasıl ayar yaptınız kurulum sonrası? Çok mühim şeyler değil aslında ama bir danışmak istedim. Mesela bu attığım görseldeki ayarları yapmalı mıyım?

Dosya Ekleri

• Öneriler .png
    76,3 KB · Görüntüleme: 81
Peki hocam şu özelliğe gerek yok dediğiniz ya da bilgisayarı gereksiz yoracak bir ayar var mı? Siz nasıl ayar yaptınız kurulum sonrası? Çok mühim şeyler değil aslında ama bir danışmak istedim.

Şu an kullanmıyorum ama genellikle varsayılan olarak kullanıyordum ayarları.

Aynı versiyon değil ama yine de bu konuya bakabilirsin.

Not: Aynı lisans anahtarı ile Kaspersky'ın mobil versiyonu ile gene etkinleştirebilirsiniz.

Hocam Total Security'i 90 gün süresi bitince normal kullanabiliyor muyuz ben Free olanı indiremiyorumda.

Hocam Total Security'i 90 gün süresi bitince normal kullanabiliyor muyuz? Ben Free olanı indiremiyorum da.

Total Security ücretli. 90 gün deneme süresi bitince belki 30 gün deneme sürümünü başlatıp tekrar kullanabilirsiniz ama ondan sonra lisans almanız gerekiyor ya da format atıp tekrar bu lisansı gireceksiniz.

Total Security ücretli. 90 gün deneme süresi bitince belki 30 gün deneme sürümünü başlatıp tekrar kullanabilirsiniz ama ondan sonra lisans almanız gerekiyor ya da format atıp tekrar bu lisansı gireceksiniz.

Anladım yani 30 gün sonunda Free versiyona geçmiyor o zaman.

Ben şunda kurulumu gerçekleştirdim. Lisans çalışıyor.

Merhaba,

Benim bildiğim 90 gün lisans bittikten sonra tekrardan kullanım için lisans satın alınması yönündedir. Çünkü bu tür yazılımlar kayıt defterinde ve çeşitli klasörler içinde kendi dosyalarını barındırırlar tekrardan yükleme yapıldığında da bu barındırdıkları dosyadan kontrol işlemi sağlayıp daha önceden yüklendiğini algılayıp lisans satın almaya yönlendirir. Bu tür dosyalar genelde Windows içerisinde yer alan örneğin: {s-18-514456-455232-88865} şeklinde olan dosyalarda tutulmaktadır ve erişim kısıtlıdır.

Son düzenleme:

Bitti yenisi var mı?

Kod hala çalışmakta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…