Resmi: Kaspersky Total Security 90 günlük lisans

Bunun regedit hilesi de var, format attırmadan çaktırmadan böylece kullanıyorlar diye biliyorum. Öyle birşey yoksa beni aydınlatabilirsiniz.
Bunu nasıl yapıyoruz hocam?

Yaptım hocam olmadı.

Lisans bittikten sonra regedit ile sertifika dosyalarını sildim. Total Security ile deneyince çalıştı.

Lisans bittikten sonra regedit ile sertifika dosyalarını sildim. Total Security ile deneyince çalıştı.
Hocam. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ SystemCertificates \ SPC \ Sertifikalar buradaki sertifikaların hepsini mi siliyoruz? Pek aşina değilim. Yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.

Hocam. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ SystemCertificates \ SPC \ Sertifikalar buradaki sertifikaların hepsini mi siliyoruz? Pek aşina değilim. Yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.
Evet, sertifikalar klasörünü içindekilerle sildim. Daha sonrasında HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Wow6432Node \ KasperskyLab klasörünü sildim. Kaspersky'ı tamamen kaldırıp bilgisayarı yeniden başlattım ve tekrar yükledim.

Çok teşekkürler hocam. İşe yaradı.

Vallaha billaha oldu.
Çok mutlu oldum.
Diyordum o kadar parayı kim verecek?
Parası olan bi zahmet versin tabii.
O ayrı konu.

Kampanya bitmiş sanırım. Link 30 günlük deneme sürümüne yönlendiriyor.

30 günlük veriyor sanırım artık , yine aynı mantıkla yaparsak sanırım olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…