Resmi: Kaspersky Total Security 90 günlük lisans

Kaspersky Free indirsem sonra bu kodu girsem çalışır mı? Yoksa sadece Total Security, Plus gibi versiyonlara mı özel?

Kaspersky Free indirsem sonra bu kodu girsem çalışır mı? Yoksa sadece Total Security, Plus gibi versiyonlara mı özel?

Ben oyle yaptım çünkü direkt 30 gunluk versiyonu indirirseniz kod calısmıyor

Ben oyle yaptım çünkü direkt 30 gunluk versiyonu indirirseniz kod calısmıyor.

Yani 30 günlük versiyon bitince mi girmem lazım? Çünkü yanlış hatirlamiyorsam Kaspersky Free indirmeye calistigimda en son 30 günlük sürümü indirmişti. E-posta değişip girmeyi denediğimde kabul etmedi.

eğer 30 günlük indirdiyseniz kodu kullanamazsınız ancak ilk önce my.kaspersky yerinden kodu girerseniz sonra indirirseniz olur diye biliyorum ben laptopuma 30 günlüğü indirdiğim için kullanamamıştım ancak telefonumda ve bilgisayarımda ilk once kodu girip sonra yuklediğim için oldu. eğer 30 günlüğü yüklediyseniz kodlar işe yaramaz şuanda bende laptoptan yazıyorum 30 gunluk etkin bunda bittiğinde 160 liralık olanı alacağım en ucuzu o suanda zaten tek ihtiyacım olan şey antivirüsü

Bu kodu Kaspersky Plus'ta değil de Kaspersky Premium'da deneyen var mı aranızda? Ben şimdiye kadar hep Plus sürümünde kullandım da konuda Kaspersky Plus yerine Kaspersky Premium linki görünce merak ettim.

Çalışıyor mu daha? Bir de hangi linkten indireyim baya link atılmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…