Resmi: Kaspersky Total Security 90 günlük lisans

Hangi linkten indireyim? Bir de güvenli mi bu kodu girmek?
3M3K9-5R92S-ZDH5Y-NA944

Hangi linkten indireyim? Bir de güvenli mi bu kodu girmek?
3M3K9-5R92S-ZDH5Y-NA944
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Önceden almıştım sürüm, şimdi bitti bu kodu denedim ve olmadı hata ise: Uygulamanın deneme sürümü bu bilgisayarda kullanılamıyor.

Önceden almıştım sürüm, şimdi bitti bu kodu denedim ve olmadı hata ise: Uygulamanın deneme sürümü bu bilgisayarda kullanılamıyor.
Zaten artık fixlediler bu kodu. Yani daha önceden deneme sürümünü kullanan kişiler hâlâ bu kodu kullanabiliyor ancak deneme sürümünü kullanan bir daha asla kullanılamıyor. Ben direkt temiz kurulumla sisteme format atmıştım öyle bile olmamıştı. İlk başta kod etkinleştiriliyor ancak 2-3 saat sonra "Lisans süresi sona erdi" diyor. @Prime777, belki siz de ilk başta etkinleştirince olduğunu sanıp "Hâlâ çalışıyor" diye düzenleme notu eklemiş olabilirsiniz. Dediğim gibi ilk başta etkinleştiriliyor zaten, 2-3 saat sonra, hatta bazen ertesi gün lisans gidiyor haberiniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…