Web projem için bir c# rest API yazdım. Aynı projeyi Mobile aktarmak istiyorum yazdığım rest API'yi mobilde kullanabilir miyim? Daha önce hiç mobil yazmadım ve hiçbir fikrim yok.

Benim adam geldi sonunda. Abi şöyle ben mobili hangi platformda yazacağımı vs. hiçbir şey bilmiyorum. Mesela webde nasıl vue, angular vs. varsa mobilde de bir sürü framework var. Bunların hangisinde C# Rest Api'ımı kullanabileceğimi bilmiyorum. Hangi programı kullanabileceğimi de bilmiyorum.C# ile yazdigin API'lara mobilde client yazarsin; o da "ayni projeyi aktarmak" olmaz.
Hepsinde kullanabilirsin. Rest API'ler HTTP protokolü ile çalışan servislerdir. C# projeni derleyip çalıştırdıktan sonra HTTP isteklerine cevap üreten bir servis ayağa kaldırmış oluyorsun. Bu servisi HTTP protokolü ile haberleşebilen her türlü istemci kullanabilir.Benim adam geldi sonunda. Abi şöyle ben mobili hangi platformda yazacağımı vs. hiçbir şey bilmiyorum. Mesela webde nasıl vue, angular vs. varsa mobilde de bir sürü framework var. Bunların hangisinde C# Rest Api'ımı kullanabileceğimi bilmiyorum. Hangi programı kullanabileceğimi de bilmiyorum.
Benim adam geldi sonunda. Abi şöyle ben mobili hangi platformda yazacağımı vs. hiçbir şey bilmiyorum. Mesela webde nasıl vue, angular vs. varsa mobilde de bir sürü framework var. Bunların hangisinde C# Rest Api'ımı kullanabileceğimi bilmiyorum. Hangi programı kullanabileceğimi de bilmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.