Restream alternatifi program önerisi

XYZZYX

Centipat
Daha fazla  
Çoklu canlı yayın yapmak istiyorum ama maalesef pingim çıkıyor.
Restream gibi multistreaming uygulamalar kullanmak istiyorum. Bildiğiniz ve önerdikleriniz nelerdir?

OBS Kullanıcısıysanız Ufak bir eklenti vardı. Ben buradan hem Kick hemde Twitch yayını veriyordum sorunsuz ve gecikmesiz yapabiliyor. İsterseniz Youtube tiktok falan da ekleyebilirsiniz internetinize bağlı. Tabi örnek vermek gerekirse çift platforma 5000 bitrate verdiğin zaman 2 platforma da 5000 bitrate yiyor yani buda çift platformun bitrate maliyeti 10000 bitrate oluyor. İnternetinize bağlı bitrate ayarı çekmeniz gerekiyor..

Bu ufak eklenti hakkındaki videoyu bırakıyorum ;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

OBS Kullanıcısıysanız Ufak bir eklenti vardı. Ben buradan hem Kick hemde Twitch yayını veriyordum sorunsuz ve gecikmesiz yapabiliyor. İsterseniz Youtube tiktok falan da ekleyebilirsiniz internetinize bağlı. Tabi örnek vermek gerekirse çift platforma 5000 bitrate verdiğin zaman 2 platforma da 5000 bitrate yiyor yani buda çift platformun bitrate maliyeti 10000 bitrate oluyor. İnternetinize bağlı bitrate ayarı çekmeniz gerekiyor..

Bu ufak eklenti hakkındaki videoyu bırakıyorum ;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba benim yazdığım konuyla alakası sadece birden fazla yayın yapması.
Gerisinde dediklerimle alakasız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı