Resurrection OS fabrika ayarlarına nasıl döndürülür?

297552

Hectopat
Makaleler
14
Z5 telefonuma kurdum, TWRP var yok bilmiyorum ama giremediğim kesin, elimde bilgisayar yok şu anlık, fabrika ayarların dön dediğimde olmuyor basıyorum ama tepki yok nasıl yapabilirim?

Custom Recovery yüklemeden ADB aracılığıyla yüklediyseniz bilgisayara ihtiyacınız var maalesef.

Durum şu şekilde, TWRP kurdum, ROM kurdum, gapps kurdum, daha sonra TWRP kayboldu bunu yaklaşık 5 kere denedim her seferinde TWRP gidiyor, TWRP'yi sisteme kuruyorum yine gidiyor, şu anda da pek kurma ihtimalim yok, TWRP ile kurdum ROM'u, başka türlü yapamaz mıyım?

Durum şu şekilde, TWRP kurdum, ROM kurdum, gapps kurdum, daha sonra TWRP kayboldu bunu yaklaşık 5 kere denedim her seferinde TWRP gidiyor, TWRP'yi sisteme kuruyorum yine gidiyor, şu anda da pek kurma ihtimalim yok, TWRP ile kurdum ROM'u, başka türlü yapamaz mıyım?
.zip dosyasının içerisinde recovery.img var ise ondan dolayı gidiyor olabilir custom recovery, onun dışında aklıma başka türlü bir fikir gelmiyor.

TWRP geçici olarak çalıştırılabilir.
Fastboot menüsünde bilgisayara bağlanıp ADB klasöründe şunu yazın: fastboot boot recovery.img

TWRP aynı dizinde olacak.
Recovery.img, tabii ki TWRP dosyasının adı.

TWRP geçici olarak çalıştırılabilir.
Fastboot menüsünde bilgisayara bağlanıp ADB klasöründe şunu yazın: Fastboot Boot Recovery. İmg.

TWRP aynı dizinde olacak.
Recovery. İmg, tabii ki TWRP dosyasının adı.

Bilgisayar olsa konu açmam zaten kanka.

OTG kablo varsa bu videoya bakabilirsiniz, yoksa internet kafeye gidip yapamaz mısınız?

Kablo var var işe yaramaz gibime geliyor olan telefonda da olmak istemiyorum her türlü sorun beni bulur çünkü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı