Custom Recovery yüklemeden ADB aracılığıyla yüklediyseniz bilgisayara ihtiyacınız var maalesef.
.zip dosyasının içerisinde recovery.img var ise ondan dolayı gidiyor olabilir custom recovery, onun dışında aklıma başka türlü bir fikir gelmiyor.Durum şu şekilde, TWRP kurdum, ROM kurdum, gapps kurdum, daha sonra TWRP kayboldu bunu yaklaşık 5 kere denedim her seferinde TWRP gidiyor, TWRP'yi sisteme kuruyorum yine gidiyor, şu anda da pek kurma ihtimalim yok, TWRP ile kurdum ROM'u, başka türlü yapamaz mıyım?
ZIP dosyasının içerisinde Recovery. İmg var ise ondan dolayı gidiyor olabilir Custom Recovery, onun dışında aklıma başka türlü bir fikir gelmiyor.
Telefonu root yapabilirseniz yardımcı olabilirim.Android gizli kodları var o işe yarar mı, yararsa roma bir zarar gelir mi ondan korkuyorum.
Telefonu root yapabilirseniz yardımcı olabilirim.
OTG kablo varsa bu videoya bakabilirsiniz, yoksa internet kafeye gidip yapamaz mısınız?Elimde bilgisayar olsa başka yazılım kuracağım zaten rros rezalet bir yazılım gerçekten.
TWRP geçici olarak çalıştırılabilir.
Fastboot menüsünde bilgisayara bağlanıp ADB klasöründe şunu yazın: Fastboot Boot Recovery. İmg.
TWRP aynı dizinde olacak.
Recovery. İmg, tabii ki TWRP dosyasının adı.
OTG kablo varsa bu videoya bakabilirsiniz, yoksa internet kafeye gidip yapamaz mısınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.