Retail key başka bilgisayara nasıl taşınır?

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, elimde 1 tane Retail bir tane de OEM key var. Bilgisayarımda Retail olan etkinleştirilmişti çünkü bu Retail key benim Microsoft hesabım ile ilişkilendirilmiş. Windows etkinleştirme ekranında; "Bu Windows dijital hesabınıza bağlı kod ile etkinleştirildi" tarzı bir mesaj görüyorum.

Bu keyi ben OEM keyim ile değiştirdim. Şu an da bilgisayarımda CMD üzerinden kontrol ettiğimde OEM key aktif gözüküyor. Fakat CMD üzerinden ben OEM veya Retail key aktifken slmgr kodlarıyla keyleri deaktif bırakamıyorum. Hangisini deaktif bırakırsam bırakayım CMD üzerinden slmgr ile kontrol ettiğimde "Windows key bulunamadı" tarzı bir uyarı alsam da Windows etkinleştirme ekranında hala yukarıda söylediğim dijital hesabınıza bağlı kod ile etkinleştirildi tarzı yazı mevcut oluyor.

Benim istediğim şey; OEM keyi kendi bilgisayarımda kullanıp Retail keyi ise kız arkadaşımın bilgisayarında aktifleştirmek istiyorum. Retail keyi bilgisayarımdan kaldırmama rağmen diğer bilgisayarda denediğimde aktifleştiremiyorum. Tahminimce bu key benim Microsoft hesabıma bağlı olduğu için aktifleştiremiyorum. Bu keyi ben kendi Microsoft hesabımdan çıkış yapmadan nasıl diğer bilgisayara taşıyabilirim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı