Retail keyi başka bilgisayarda kullanma

802340

Centipat
Merhaba arkadaşlar. Ben yeni bir PC'ye geçtim, eski PC'imdeki keyi nasıl yeni PC'imde kullanabilirim? Eski keyi bulamıyorum. Acaba nasıl öğrenebilirim?

Merhaba arkadaşlar. Ben yeni bir PC'ye geçtim, eski PC'imdeki keyi nasıl yeni PC'imde kullanabilirim? Eski keyi bulamıyorum. Acaba nasıl öğrenebilirim?

CMD yönetici olarak çalıştır ve bu kodu gir. Wmic path SoftwareLicensingService get OA3xOriginalProductKey ardından çıkacak zaten. OEM ise kullanamazsın. Ayrıca Retail tekli lisans olan türde ise diğer bilgisayarda devre dışı bırakman lazım ki diğer bilgisayarda çalışsın. Onu öğrenmek içinde cmd yönetici olarak çalıştır ve bu komudu gir. slmgr -dli

Eski PC'niz hâlâ duruyor mu? Eğer duruyorsa açılıyor mu? Bu soruları cevaplarsanız sevinirim. Buna göre cevap vereceğim.

Açılıyor Duruyor.

CMD yönetici olarak çalıştır ve bu kodu gir. Wmic path softwarelicensingservice get OA3xoriginalproductkey ardından çıkacak zaten. OEM ise kullanamazsın. Ayrıca Retail tekli lisans olan türde ise diğer bilgisayarda devre dışı bırakman lazım ki diğer bilgisayarda çalışsın. Onu öğrenmek içinde CMD yönetici olarak çalıştır ve bu komudu gir. Slmgr -dli

Retail key nasıl devre dışı bırakırım.

CMD yönetici olarak çalıştır ve bu kodu gir. Wmic path softwarelicensingservice get OA3xoriginalproductkey ardından çıkacak zaten. OEM ise kullanamazsın. Ayrıca Retail tekli lisans olan türde ise diğer bilgisayarda devre dışı bırakman lazım ki diğer bilgisayarda çalışsın. Onu öğrenmek içinde CMD yönetici olarak çalıştır ve bu komudu gir. Slmgr -dli

Dediğniz gibi wmic path softwarelicensingservice get OA3xoriginalproductkey bu kodu kullandım ama key yok efendim.

Dosya Ekleri

• 2.PNG
    2.PNG
    21,8 KB · Görüntüleme: 26

Technopat Haberler

Geri
Yukarı