bruhmomentumtr
Picopat
Arkadaşlar Microsoft hesabım yok.
O zaman yine normal çünkü format sonrası girince başka PC'den, kod hiç aktifleşmemiş gibi oluyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Microsoft hesabım yok.
Evet.O zaman yine normal çünkü format sonrası girince başka PC'den, kod hiç aktifleşmemiş gibi oluyor.
O zaman yine normal çünkü format sonrası girince başka PC'den, kod hiç aktifleşmemiş gibi oluyor.
Anlamadım.
Anlamadım.
Bilgisayarda bir adet SSD ve HDD bulunmakta her iki diski biçimlendirdim ve SSD diskine bilgisayarı kurdum.
Format atarken bütün diskleri sıfırlamadıysan da olabilir.
Bak şimdi sen formatladın ya, sonra Key'ini girdin, işte orada hata vermemesinin sebebi artık eski Windows olmadığı için key bunu anlayıp tekrar aktifleştirebiliyor.
2. kez format attığımda biçimlendirme yerine sil butonunu kullandım hata yaptığımı zannetmiyorum.
Disk biçimlendirme bölümüne gelmeden lisans anahtarımın olup olmadığını soruyor fakat ben bu adımı şimdilik atla butonunu kullanarak lisansı yazmadan geçiyorum daha sonra diskleri biçimlendirip kurulumu tamamlıyorum fakat sistem yine lisansı aktifleştiriyor fakat aktifleştirmesini istemiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.