Return of the Erdem ALSIRT!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Burak Dereli

Hectopat
Burak Alkan'ın dikkatine, Erdem ALSIRT geri döndü, gereğinin yapılması arz edilir. :D

Daha önce bununla ilgili konu açılmıştı fakat yaptığınız tasarımlar bir önceki kadar güzel değil bi ara üç boyutlu technopat logosunu yapan birini gördüm harikaydı.
Not: Ben Erdem Alsırt
2014'te cezam bittiği zaman.

https://www.technopat.net/forum/grafik-ve-tasarim/39398-technopat-grafik-calismam.html#post231583

Dell adlı kullanıcının mesajı...

Profili Görüntüle: Dell - Technopat Forum

Çok mu abarttım bilmiyorum. :D Bu konuyu açmamın sebebi: Burak Alkan'ı kızdıran birinin aylar sonra karşısına çıkması. :D Bakalım bu konuya ilişkin gelişmeler ne olacak, saçmaladım galiba...

Niye bu kadar abarttınız anlamıyorum, bu konuyla ilgili olarak bir konu açmak yerine mesajın altında bulunan"Mesajı Şikayet Et" ( ) butonunu kullanabilirdiniz.

Emre abi "saçmalamışsın" demediğine göre arkamda demektir, konu gider böyle. :D

- - - Güncellendi - - -

Niye bu kadar abarttınız anlamıyorum, bu konuyla ilgili olarak bir konu açmak yerine mesajın altında bulunan"Mesajı Şikayet Et" ( ) butonunu kullanabilirdiniz.

Üstad kızdı bana. :(

- - - Güncellendi - - -

Şikayet edilecek bir durum yok, hocam, adı üstünde, diğer konu dışı... Sen kızdıysan ceza yerim galiba...

- - - Güncellendi - - -

Konunun adı Erdem ALSIRT dedected olmalıydı sanırım...

Tamam, anladık. Geri döndü. Ama sende her yorum attığı konuya "Dell=Erdem Alsırt" gibi yorumlar atmayı bıraksan diyorum :D

Aşırı tepki aldım, tamam ya, ortamı biraz hareketlendirelim dedik, hemen kızın...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı