Çözüldü Reverse fan ve düz fan farkı ve görevi nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ivar Lothbrok

Hectopat
Daha fazla  
Reverse fan ve düz fan farkı nedir? Kasa içinde kaç tane reverse kaç tane düz fan olmalı? Reverse fan ne yapar, düz fan ne yapar?

Çözüm
Reverse fan ve düz fan farkı nedir? Kasa içinde kaç tane reverse kaç tane düz fan olmalı? Reverse fan ne yapar, düz fan ne yapar?
Reverse ile normalin tek farkı hava yönü. Akvaryum kasalarda fanın kötü görünmemesi için reverse fanlar kullanılır bazı yerlerde. Eğer akvaryum kasada hava akış yönünü doğru yapmak istiyorsan bazı fanlar reverse olmalı görsel olarak düzgün görünmesi için. Ancak normal kasalarda reverse fana gerek yok. Kaç tane reverse, kaç tane düz fana ihtiyacın olduğu kasanın modeline göre değişir.
Fanlar çok pahalı olduğu için, iade ettim. Rampage 7C-120B modellerini aldım gayet memnunum. Fiyatları ise çok iyi. Zaten sistem bilişenleriniz kaliteli ve ısınmıyor ise bu fanlar çok rahat işinizi görecektir. Örnek olarak ise aşağıya görmeniz için bilgisayarımın görsellerini koyuyorum. 7 Adet fanı 2.250₺ ye aldım bu arada :D
Oha sisteme bak benimki bu kadar güzel değil lan Allah guzel sorunsuz kullanmayı nasip etsin

Technopat Haberler

Geri
Yukarı