Yavuz YIlmaz
Megapat
Daha fazla
Steam ve Spotify çalışıyordu kapattım, 1gb düştü ama yine fazla değil mi?Hocam arkada çok şey çalışıyor gibi görev çubuğunda bile bahağı şey var.
Steam ve Spotify çalışıyordu kapattım, 1GB düştü ama yine fazla değil mi?
LTSC kullanıyordum orada da 5,9 filandı.Normal bence hocam normalde kaç kullanıyordu.
LTSC kullanıyordum orada da 5,9 filandı.
Normal hocam zaten LTSC de Custom ISO gibi çoğu şey yok kullanımları yakın oluyor.
Peki güvenirliği hakkında bilginiz var mı? Satın alma işlemi yapsam CC'lenmem dimiHocam ReviOS'u yaklaşık 1 hafta kullandım. Başta herhangi bir sıkıntı çıkmadı ama bir süre sonra mavi ekran, donma, aniden kapanma gibi problemler çıkmaya başladı. Sıkıntı ReviOS'tan olabilir ama kesin konuşamam. Dilerseniz ReviOS yerine OgnitorenOS kullanabilirsiniz. OgnitorenOS'u da yaklaşık 1-1.5 aydır kullanıyorum. Şimdiye kadar bir sıkıntı çıkmadı. Ayrıca RAM kullanımı da OgnitorenOS'ta ilk açılışta 1.5-2 GB civarı oluyor. Uygulamalar açıldıkça maksimum 3 GB'a çıkıyor (Discord, Spotify, Chrome vb. açıldığında RAM kullanımı artabilir).
Burada da kullanabileceğiniz alternatif Custom OS'ların oyun içi FPS testleri var dilerseniz bakabilirsiniz.
Peki güvenirliği hakkında bilginiz var mı? Satın alma işlemi yapsam CC'lenmem dimi![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.