ReviOS Kullanmak

Bahsettiğiniz üye benim İçinde virüs olmadığına eminim taramalar yaptım ve temiz çıktı, ayrıca aylardır kullanıyorum. @SaviorAngel™ arama kısmı için Open Shell kullanmanız lazım.

Classic Shell ile uğraşmadım, Windows tarafında yaptığım tek iş PUBG oynamak olduğu için onu yokladım ve biraz internette dolaştım, kesinlikle normal Windows 10'a göre daha hızlı.
Bahsettiğiniz üye benim İçinde virüs olmadığına eminim taramalar yaptım ve temiz çıktı, ayrıca aylardır kullanıyorum. @SaviorAngel™ arama kısmı için Open Shell kullanmanız lazım.

Classic Shell ile uğraşmadım, Windows tarafında yaptığım tek iş PUBG oynamak olduğu için onu yokladım ve biraz internette dolaştım, kesinlikle normal Windows 10'a göre daha hızlı.

Aslında kurulumda hata yapmışsınız, gereksiz hizmetleri kapatan bir dosyayı kullanıp ondan sonra internete bağlanmanız daha sağlıklı olucaktı. Bunun için rehber hazırladım, fark ettiyseniz ayarlar uygulamasında çoğu gereksiz ayar yok, denetim masasında da öyle. Normalde Open Shell yüklü gelmesi gerekiyordu önceki sürümlerinde öyle ama yeni sürümde kaldırılmış heralde hemen geri bildirim yapacağım.

Bahsettiğim rehber: LINK

Kayıt defterinden (Regedit) bazılarını kendim tespit edip devre dışı bıraktım aslında, benim kurduğum dosyada gelmedi Classic Shell.

@mantion

ReviOS'u deneyebilirsiniz 1709 U2.1 sürümünü öneririm ama 1909 sürümünü de kullanabilirsiniz, nedense Open Shell yüklü gelmiyor önceki sürümlerinde yüklü geliyordu onu kendiniz yüklemeniz gerekiyor. ReviOS'un yapımında yardımcı olan kişinin hazırladığı bir dosya ile birsürü gereksiz hizmet kapatabiliyorsunuz, bunun için bir rehber hazırladım bu dosyayı kullanırsanız daha iyi olacaktır.

Türkçe yapmak için çalıştır kısmına "lpksetup" yazıp açılan pencereden indirdiğiniz Türkçe dil paketini seçin.

Türkçe dil paketi: LINK

Hazırladığım konu: LINK

Güvenlik konusuna nasıl olacak? Zaten ReviOS'dan vazgeçtim fakat servisleri kapatma uygulamasını yarın deneyeceğim.

ReviOS'u en iyi deneyimleyenlerden birisi olarak söyleyeyim, bana kalırsa kullanabilirsiniz. Tek sıkıntınız şu olacaktır, içerisinde Windows Update gibi şeyler dahi yok. Virüs programını kendiniz yükleyin diyor yapımcısı. En basitinden Malwarebytes veya Kaspersky free sürümünü kullansanız bile yeter. İki farklı güncel sürümü var, 1709 ve 1909 güncel sürümleri. 1709'da Input Lag daha az oluyor diye onu öneriyolarr ama sistem durumuna göre 1909 kullanacaksınız, örneğin Battlefield V'i RTX ile oynamak istiyorsanız 1909 yüklemeniz gerekli çünkü 1709'da RTX desteği de yer almıyor. Ayrıca MBR kurulum yani UEFI olmayan kurulum yapmanız gerekli çünkü MBR'de de Input Lag az oluyor. Şahsen ReviOS'u sevdim ama bana hitap etmediği için orijinal Windows'a kendi ince ayarlarımı oluşturdum. ReviOS'un yapımcısı olan kişi Xander Baatz adında birisi, YouTube'da Xander Baatz diye aratıp en son yüklediği videonun açıklama kısmından onun Discord sunucusuna girebilirsiniz orada daha fazla bilgi alırsınız. Elbette sunucu dili İngilizce olduğu için iletişimde İngilizce gerekecek.

Teşekkür ederim, RTX bir ekran kartım yok. Hali hazırda UEFI kullanıyorum. Yani benlik sorun yok, ama hala güvenlik açısından soğuğum.

Teşekkür ederim, RTX bir ekran kartım yok. Hali hazırda UEFI kullanıyorum. Yani benlik sorun yok, ama hala güvenlik açısından soğuğum.
Orasını siz bilirsiniz, Windows 10'un bloatwarelarından bıktığım için güvenlik dahil olsun hiçbir şeysini öenmsemiyorum artık. Güvenliğimi şimdiye kadar sağlamışsamda kendim sağladım zaten, Windows'un kendi güvenliğinin pek bir işe yaradığını görmedim. Korsan işleri ile çok uğraşıyorum şimdiye kadar bin defa uyarı vermesi gereken Defender üçbeş şeyde uyarı verdi, Türkiye-Suriye sınırı gibi yemin ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…