ReviOS Kullanmak

Hata yok aslında, dediğiniz gibi yaptım ve restart attım bilgisayara ama hala ingilizce.
Hata yok aslında, dediğiniz gibi yaptım ve restart attım bilgisayara ama hala ingilizce.
Önceki ReviOS 1709 sürümünü kolaylıkla Türkçe yapabilmiştim. Güncellenen ReviOS bir türlü Türkçe olmuyor.
Tekrar denedim ve başardım sonunda. Teşekkürler.

ReviOS - 20H2 S1.0 kullanan var mı?
Çıktığından beri ReviOS - 2004 S1.0 sürümünü kullanıyorum, Revision, 20H2’nin her konuda daha iyi olduğunu ve aynı desteklere sahip olduğunu yazmış. Arada ne kadar performans farkı var?
Güvenmedim diyenler; kimse sizi ReviOS’a güvenin diye zorlamıyor. Kullanmayacaksanız her güncellemede farklı sorunlar çıkartan, bilgisayarın performansını düşüren çöp Windows’u kullanmaya devam edin.
Her türlü online bankacılık, alışveriş işlemi yaptım. Sistemde virüs programı dahi yok. Bu zamana kadar hiçbir sorun yaşamadım. Ne yaptığını bilirsen hiçbir şey olmaz. Torrentçi veletlere her şey müstahak.

ReviOS 1709 U3.5 en iyisi fakat sitesinden kaldırılmış, elimde hala linki mevcut:

Benim de kullanmamamın sebebi o. Microsoft Store üzerinden kullandığım bir çok program ve Game Pass var. MySQL, XAMPP, phpMyAdmin vb programlarda da sorun çıkartma olasılığı yüksek. PC’yi sadece 1 tane oyun oynamak için kullanmıyorum.

Ben 1709 sürümünü kullandığım da gerekli driverları elle kurmama rağmen LoL'e girdiğim de bağlantı sorunlarıyla karşılaştım ve oyna butonu yanmıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…