Bunların arasından hangisi oyun için daha iyi ReviOS kullanıyordumda değiştirmek istiyorum. Sadece oyun oynuyorum başka bir işim yok.
Bir de burada yorum gözüksün diye kullanmanızı önermem yazanlar gelmesin.
Bütün Custom osları denedim. Hangi oyunu oynadığınızı yazarsanız ona göre Custom OS önerebilirim. Fakat ikisi arasından ReviOS bence daha iyi çünkü özelleştirebiliyorsunuz. Gecikmesi de daha düşük.
Mesela Fortnite oyununda AtlasOS daha fazla FPS verirken ReviOS %0.01 Low FPS ile akıcılığı daha iyi sağlıyor ve gecikmesi daha düşük.
Bilgisayarı NASA bilgisayarı gibi olanlar güvenlik cart curt deyip Custom OS önermemeleri çok normal şu ana kadar Custom OS kullanıp da sıkıntı yaşayan görmedim bunlar sadece iddia da kalıyor. Gayet güvenilir "bilindik OS'lar"
Şu aralar hikayeli oyunlara sardırdım o kadar gecikme filan ihtiyacım yok Valorant Zula Roblox gibi benzeri oyunlara arada giriyorum Silent Hill yüklemiştim laptop sanırsam kaldırmadı boşuna yükledik![]()
AtlasOS denemediysen en yüksek FPS verenlerden birisi AtlasOS fakat dediğim gibi gecikme olabilir.
Windows 10 performance Edition veya Lite Edition var Kinghaze'in paylaştığı onlarda çok iyidir. Onları kurup birkaç tane ince ayar ile daha iyi hale gelebiliyor.
Ghost Spectre de yine yüksek FPS verenler arasına girer.
Ama şu an kafamı karıştırdın sen hahaha benim şimdi ne kurmam daha iyi atlas ghost ikisini de denemiştim.
Önceden ghostta bir sıkıntı yaşamıştım ondan bırakmıştım atlasla bir sorunum olmamıştı Windows 10 performance Edition ve Lite ilk defa duyuyorum.
Ama şu an kafamı karıştırdın sen hahaha benim şimdi ne kurmam daha iyi atlas ghost ikisini de denemiştim.
Önceden ghostta bir sıkıntı yaşamıştım ondan bırakmıştım atlasla bir sorunum olmamıştı Windows 10 performance Edition ve Lite ilk defa duyuyorum.
Kafanın karışması çok normal çünkü piyasada çok fazla Custom OS var. Aralarında ahım şahım farklar yok zaten. Amaçları gereksiz hizmetleri kapatıp RAM kullanımını ve işlem sayısını düşürmek.
OS'ler arasındaki fark ReviOS veya ghost mesela bunların arasında yaptığı bazı Tweak'ler ince ayarlar yani Regedit CMD gibi özel ince ayarlar yapmaları. ReviOS çok fazla Tweak içeriyor ki bu da gecikmeyi bir hayli azaltıyor. AtlasOS da en yüksek FPS aldığım sistemlerdendir. Şu anda bilgisayarım iyi olduğu için OS kullanmaya gerek duymadım. OS kullanması gereken kişiler sistemi 8 GB RAM'den az işlemcisi kötü kişiler kullanmalı. Diğer türlü birkaç ince ayarla orijinal ISO kullanmak daha iyi.
Windows 10 performance Edition Kinghaze'in yaptığı bir Custom OS bu da yine diğer OS'lerden çok az bir fark sunar deneyebilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.