Reynmen - Derdim Olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

koc.alpkaan19

Kilopat
Yer
Çorum
Biraz da müzik dinliyelim hep sorun sorun nereye kadar. :)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Videosu silinmedi, sadece gereksiz bir şekilde dikkat çekmek istedi Yusuf. Başkaların videolarını bu şekilde silinse dahi yüklemenizi tavsiye etmiyorum, bazıların emeklerine bunu yapmanız etik değil.

İsteyen istediğini yapar, kimseye şunu niye yapıyorsun diyemezsiniz bu arada, seversin sevmessin bu böyledir, beğenmiyorsan dinlemezsin takip etmezsin, olur biter herkesi eleştirmeye ne kadar meraklı bir toplumuz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Mağdem telif yemişiz. Linki güncelledim.
Videosu silinmedi, sadece gereksiz bir şekilde dikkat çekmek istedi Yusuf. Başkaların videolarını bu şekilde silinse dahi yüklemenizi tavsiye etmiyorum, bazıların emeklerine bunu yapmanız etik değil.

Benim yüklemede hiç bir amacım yok. arada klibiyle dinlemek istediğim'de istediklerin de izlemeleri için yüklemiştim. Zaten telif yemiş :D
Mağdem telif yemişiz. Linki güncelledim.

Benim yüklemede hiç bir amacım yok. arada klibiyle dinlemek istediğim'de istediklerin de izlemeleri için yüklemiştim. Zaten telif yemiş :D
ben niye bunu yaptı etti demedim sevmedim de demedim. Gereksiz yere eleştiri yapan şuan sen oldun. arkadaş yorum yaptı bende yorumuna düşüncemi söyledim. eğerki böyle hareketlere tahamülünüz yoksa evde oturun ve interneti kapattırın. küçücük bi yoruma demediğini bırakmamış :)

Son düzenleme:

İsteyen istediğini yapar, kimseye şunu niye yapıyorsun diyemezsiniz bu arada, seversin sevmessin bu böyledir, beğenmiyorsan dinlemezsin takip etmezsin, olur biter herkesi eleştirmeye ne kadar meraklı bir toplumuz.

Bir şarkı yapılıyorsa beğenilmesi için yapılıyordur değil mi? Dinlenmesi için. Güzel bir şarkıya iyi bir eleştiri yapılabiliyorsa kötü bir eleştiri de yapabilirim. Bu da sizi ilgilendirmez. Kendisinin karakterini de sesini de yaptığı işleri de beğenmiyorum. Beğenenler beni ilgilendirmez, zevk meselesidir. Benim kişisel görüşüm sizi neden rahatsız ediyor onu anlamadım ben.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı