Reyonxtr.com Get alışverişinde dolandırıcılık

Ben güvenilir sitelerden alırken geriliyorum siz 5500 TL hiçbilinmeyen bir siteye vermişsiniz helal olsun.

Konu sahibinin ilk mesajı. Kötü niyetli olmak istemiyorum ama olumsuz da olsa sitenin reklamını yapmaya çalışıyor ya da dışarıdan bakan birinin gözünden sitenin açıklarını topluyor olabilir. Bana pek mantıklı gelmiyor ne idiğü belirsiz bir siteye 5.5k para yatırmak. Eğer yazılanlar doğruysa geçmiş olsun diliyorum.

Bu arada sitenin ETBİS kaydı yok. Net dolandırıcı.

Son düzenleme:
Herkes siteye suç atmış fakat bu olayı herhangi bir sitede de yaşayabilirsiniz(Letgo gibi). Ben kesinlikle 2. el ürünü yüz yüze dışında alınmasını mantıklı bulmuyorum. En azından N11 gibi ürün alıcıya ulaştıktan sonra ödeme onaylanmalı.

Bir ürün aldığınızda bankalar ücreti provizyon olarak bekletir. Tosla'da nasıl olur bilmiyorum müşteri hizmetleri ile iletişime geçip dolandırıldığını söyleyin paranızı aktarmasınlar.

İnstagram reklamlarında karşıma çıkmıştı bu site. Girdiğimde dolandırıcı oldukları çok belliydi. Geçmiş olsun.

Sitenin adı bile bir garip, nasıl güvendin abi hayret ettim. Geçmiş olsun, yasal yollara başvurup beklemekten başka yapılacak bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…