Reyonxtr.com Get alışverişinde dolandırıcılık

İyi geceler arkadaşlar, reyonxtr.com sitesinden 5500 liraya get ile bir laptop aldım ancak ödeme yaptıktan sonra satıcı ile iletişim kuramıyorum. Beni engelledi, ürünü de kargolamadı. Sitede siparişlerim kısmında yer alan ürün de bir süre sonra kayboldu. Şimdi ortada ürün de yok para da yok. Parayı yolladığım hesap Akbank Tosla hesabı, paramı geri alabilir miyim nasıl bir çözüm önerirsiniz?

Ben güvenilir sitelerden alırken geriliyorum siz 5500 TL hiçbilinmeyen bir siteye vermişsiniz helal olsun.

Konu sahibinin ilk mesajı. Kötü niyetli olmak istemiyorum ama olumsuz da olsa sitenin reklamını yapmaya çalışıyor ya da dışarıdan bakan birinin gözünden sitenin açıklarını topluyor olabilir. Bana pek mantıklı gelmiyor ne idiğü belirsiz bir siteye 5.5k para yatırmak. Eğer yazılanlar doğruysa geçmiş olsun diliyorum.

Bu arada sitenin ETBİS kaydı yok. Net dolandırıcı.

Son düzenleme:
Bir ürün aldığınızda bankalar ücreti provizyon olarak bekletir. Tosla'da nasıl olur bilmiyorum müşteri hizmetleri ile iletişime geçip dolandırıldığını söyleyin paranızı aktarmasınlar.

Sitenin adı bile bir garip, nasıl güvendin abi hayret ettim. Geçmiş olsun, yasal yollara başvurup beklemekten başka yapılacak bir şey yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı