Get ile alışveriş yaparken kargo gelince siz onaylayıp para satıcının hesabına geçmiyor mu?
İyi geceler arkadaşlar, reyonxtr.com sitesinden 5500 liraya get ile bir laptop aldım ancak ödeme yaptıktan sonra satıcı ile iletişim kuramıyorum. Beni engelledi, ürünü de kargolamadı. Sitede siparişlerim kısmında yer alan ürün de bir süre sonra kayboldu. Şimdi ortada ürün de yok para da yok. Parayı yolladığım hesap Akbank Tosla hesabı, paramı geri alabilir miyim nasıl bir çözüm önerirsiniz?
İyi geceler arkadaşlar, reyonxtr.com sitesinden 5500 liraya get ile bir laptop aldım ancak ödeme yaptıktan sonra satıcı ile iletişim kuramıyorum. Beni engelledi, ürünü de kargolamadı. Sitede siparişlerim kısmında yer alan ürün de bir süre sonra kayboldu. Şimdi ortada ürün de yok para da yok. Parayı yolladığım hesap Akbank Tosla hesabı, paramı geri alabilir miyim nasıl bir çözüm önerirsiniz?
ETBİS'e kayıtlı olmayan ne idiğü belirsiz siteden iade falan alamaz. Üzücü ama geçmiş olsun demekten başka bir şey gelmiyor elimden.Bende de benzer bir olay yaşadım. Dolaba ürünü koydum hemen alındı ailemden habersizdi. Ben de çok panik olup siparişi iptal ettim. Para dolapta olduğu için sıkıntı olmuyor ilanı sildim almak isteyenin telefonunu engellemiştir muhtemelen buna benzer bir şey oldu panik yapmayın paranız gette olduğu için geri dönecektir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.