Reyonxtr.com Get alışverişinde dolandırıcılık

İyi geceler arkadaşlar, reyonxtr.com sitesinden 5500 liraya get ile bir laptop aldım ancak ödeme yaptıktan sonra satıcı ile iletişim kuramıyorum. Beni engelledi, ürünü de kargolamadı. Sitede siparişlerim kısmında yer alan ürün de bir süre sonra kayboldu. Şimdi ortada ürün de yok para da yok. Parayı yolladığım hesap Akbank Tosla hesabı, paramı geri alabilir miyim nasıl bir çözüm önerirsiniz?

Tolsadan SS atar mısınız aldığınıza dair kanıt olarak?

Valla kusura bakmasın kimse beni bir Allahın kulu o siteden alışveriş yaptığına inandıramaz. Sen o siteden alışveriş yapacak kadar ya aklını kaybetmiş olmalısın yada ikinci ihtimal sitenin reklamını yapıyorsun ozaman sana hadi kardeşim sana iş çıkmaz burdan demek zorundayım.. Gerçekten mağdur olduysan da geçmiş olsun Allah akıl fikir versin.. Sitenin adında hayır yok.. İyi bari site adını random gülücük atıp sonuna x koymamışlar..

Son düzenleme:
Tarihimizin en ünlü dolandırıcısı Sülün Osman "Beni dolandırmaya kalkışmamış tek bir kişiyi dolandırmadım." demiş. Sizinki de o hesap; ederinin yarı fiyatına satılan PC'yi almak istemiş, satıcının fiyat bilgisizliğinden ya da paraya sıkışıklığından faydalanmak istemişsiniz, aman benden önce başkası almasın diye de araştırmadan parayı göndermişsiniz.

Geçmiş olsun.

Siteden alışveriş yaptığımın, satıcı ile WhatsApp görüşmelerimin ve EFT gönderimin ekran görüntüsü var. Hatta satıcı adliyede icra katibi olduğunu söyleyip kimlik fotoğrafı bile attı sonra geri sildi ama onun da ekran görüntüsünü aldım. Reklam falan yapmıyorum kızım için almak istedim bilgisayarı. Üstelik kredi çekip yolladım.
Tüm konuşma ve banka EFT ekran görüntüleri de mevcut.

Screenshot_2021-12-27-14-38-55-778_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2021-12-27-22-11-05-734_com.whatsapp.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi geceler arkadaşlar, reyonxtr.com sitesinden 5500 liraya get ile bir laptop aldım ancak ödeme yaptıktan sonra satıcı ile iletişim kuramıyorum. Beni engelledi, ürünü de kargolamadı. Sitede siparişlerim kısmında yer alan ürün de bir süre sonra kayboldu. Şimdi ortada ürün de yok para da yok. Parayı yolladığım hesap Akbank Tosla hesabı, paramı geri alabilir miyim nasıl bir çözüm önerirsiniz?

Bende de benzer bir olay yaşadım. Dolaba ürünü koydum hemen alındı ailemden habersizdi. Ben de çok panik olup siparişi iptal ettim. Para dolapta olduğu için sıkıntı olmuyor ilanı sildim almak isteyenin telefonunu engellemiştir muhtemelen buna benzer bir şey oldu panik yapmayın paranız gette olduğu için geri dönecektir.

Bende de benzer bir olay yaşadım. Dolaba ürünü koydum hemen alındı ailemden habersizdi. Ben de çok panik olup siparişi iptal ettim. Para dolapta olduğu için sıkıntı olmuyor ilanı sildim almak isteyenin telefonunu engellemiştir muhtemelen buna benzer bir şey oldu panik yapmayın paranız gette olduğu için geri dönecektir.
ETBİS'e kayıtlı olmayan ne idiğü belirsiz siteden iade falan alamaz. Üzücü ama geçmiş olsun demekten başka bir şey gelmiyor elimden.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı