Reyonxtr.com Get alışverişinde dolandırıcılık

Ne keki hocam benim son bilgisayarım olduğunda cs 1.6 gta san adreas vardı bir ondan sonra ne bilgisayar ne laptop almadım fiyatına da bakmadım açıkçası yani o paraya da bir sürü laptop var ama hepsi birbirinden farklı tabi instagram da sponsorlu reklamda gördüm gerçek sandım bir anlık aptallık artık başka bir şey diyemiyorum kendime kandım yoksa ben ne bilgisayar piyasasını takip eden ne de alıp satan biri değilim.

Site sahibinden.com çağrı merkezine iletim Allah'tan 7/24 çağrı merkezi var ayrı yetten uygulama üzerinden de SS atmamı istedi bayan arkadaş oradan da attım bakalım ne olacak.

Uyap üzerinden kendim de dava açabilir miyim acaba satıcıya değil de direk siteye?

Ürün HP pavillon muydu?
ürün hp pavillon mu hocam ?

Instagram'da karşıma çıktı bu reklam, açtım baktım sahibinden'e çok benziyor. Daha önce sattığı ikinci el laptopu instagramda veya facebook'ta reklama koyan da görmemiştim. Dedim bunun dolandırıcı olmama ihtimali yok. İnternette arattım ve geldim technopat'a... En azından site aratılınca bu konu en üstlerde çıkıyor.

Kardeşim bana da ürünün faturasını attı ama ben güvenmedim siteyi araştırdım ve işlem yapmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…