Reyonxtr.com Get alışverişinde dolandırıcılık

Dediğim gibi çıktı. 2.el piyasası 10.000₺ olan ürünü 5.000₺ ye almaya çalışmışsınız. Hiç mi piyasa bilginiz yok hocam. O laptopun ekranı paneli kırık hali bile 7.000'den başlıyor.
Galiba, oh iyi kek buldum derken keklenme vakası.
Ne keki hocam benim son bilgisayarım olduğunda cs 1.6 gta san adreas vardı bir ondan sonra ne bilgisayar ne laptop almadım fiyatına da bakmadım açıkçası yani o paraya da bir sürü laptop var ama hepsi birbirinden farklı tabi instagram da sponsorlu reklamda gördüm gerçek sandım bir anlık aptallık artık başka bir şey diyemiyorum kendime kandım yoksa ben ne bilgisayar piyasasını takip eden ne de alıp satan biri değilim.

İyi geceler arkadaşlar, reyonxtr.com sitesinden 5500 liraya get ile bir laptop aldım ancak ödeme yaptıktan sonra satıcı ile iletişim kuramıyorum. Beni engelledi, ürünü de kargolamadı. Sitede siparişlerim kısmında yer alan ürün de bir süre sonra kayboldu. Şimdi ortada ürün de yok para da yok. Parayı yolladığım hesap Akbank Tosla hesabı, paramı geri alabilir miyim nasıl bir çözüm önerirsiniz?

Ürün HP pavillon muydu?
İyi geceler arkadaşlar, reyonxtr.com sitesinden 5500 liraya get ile bir laptop aldım ancak ödeme yaptıktan sonra satıcı ile iletişim kuramıyorum. Beni engelledi, ürünü de kargolamadı. Sitede siparişlerim kısmında yer alan ürün de bir süre sonra kayboldu. Şimdi ortada ürün de yok para da yok. Parayı yolladığım hesap Akbank Tosla hesabı, paramı geri alabilir miyim nasıl bir çözüm önerirsiniz?
ürün hp pavillon mu hocam ?

Instagram'da karşıma çıktı bu reklam, açtım baktım sahibinden'e çok benziyor. Daha önce sattığı ikinci el laptopu instagramda veya facebook'ta reklama koyan da görmemiştim. Dedim bunun dolandırıcı olmama ihtimali yok. İnternette arattım ve geldim technopat'a... En azından site aratılınca bu konu en üstlerde çıkıyor.

Kardeşim bana da ürünün faturasını attı ama ben güvenmedim siteyi araştırdım ve işlem yapmadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı