Rezil olmak çok kötü bir his

Hocam bu olay başka bu onun arkadaşı olan birisi adam sessiz ve onun yapmadığını yaptı o yûzden paylaşmak istedim.

Oradaki şeyler bunun için de geçerli. Sen kendini devamlı ezik yerine koyarsan kızlar bile başlar.

Hocam konuşmayı deneyin sizi sallarsa üst yetkililerle iletişime geçin rehberlik müdür gibi daha da sürerse mecbur vs atacaksınız.

Zamanında Lisenin ilk yıllarında çok nadirde olsa bana da yapmışlardı benzer bir olayı. Hemen karşılık verince ve iyice bir dövünce bir daha kimse karışmıyor inan bana. Eğer bir kere ezdirirseniz kendinizi gerisi hep gelir. Okul hayatınızı kendinize zindan etmeyin ve fiziksel, ruhsal olarak da güçlenin derim.

Sana tavsiyem dayak yiyeceğini bilsen dahi kavga çıkar, dövüşü kaybetsen de hırçınlığını gösterirsen daha bulaşmazlar.

Sağ olun hocam. Hocam ama sürekli yumruk tekme falan atalın diyoruz ama o ortamds durum harbiden daha farklı oluyor yumruk atmsyı bırakın eli kaldıramıyorsunuz sebebi nedir bilmiyorum ve de eller vucut titriyor hocam.

Sağ olun hocam. Hocam ama sürekli yumruk tekme falan atalın diyoruz ama o ortamds durum harbiden daha farklı oluyor yumruk atmsyı bırakın eli kaldıramıyorsunuz sebebi nedir bilmiyorum ve de eller vucut titriyor hocam.
Kavganın sonunu düşündüğün için ve yiyeceğin dayağın acısını düşündüğünde bu durum oluyor gireceğin hiçbir kavganın sonunu ve olacak ihtimalleri düşünme.

Boyu 2 gram büyük olan kendini yenilmez sanıyor zaten. Kendinizi ezdirmeyin, karşı çıkın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…