Rezil olmak çok kötü bir his

Hocam adres verin gelelim destek verelim Technopat ekibi olarak.

Lise ortamı eğer ortam yaparsan ve asosyal değilsen iyidir aslında. Tabi bir de böyle humanoidler var.

Ortaokul da yaşadığım olaylar yüzünden çok korkuyorum özgüvenim kırıldı. Liseye gitmek istemiyorum ortaokul da olanların aynısı olur diye ama mecbur gidicez.

Ortaokul da yaşadığım olaylar yüzünden çok korkuyorum özgüvenim kırıldı. Liseye gitmek istemiyorum ortaokul da olanların aynısı olur diye ama mecbur gidicez.
Hocam spora gidin kas yapın bu sorunlarınızın %50'sini çözecektir.

Hocalarınla konuş çocukça değil merak etme. Sınıfta birinin çantasından bıçak çıktı bak böyle bir olay var bu çocuk millete zorblaık yapıyordu bana da yapıyordu ben takmamaya çalışıyordum. Sabrım taştı büyük ihtimal seninde öyle olacak normalde bende kavgacı değilim ama kavgaya giriştiğin an anlamıyorsun ne olduğunu hani korkun varsa gidiyor. Çocuk benden iri ama bedende yine kaşındı ve bana sataştı ve gözlüğüme basket topu attığı kırabilir camları yani, cam pahalı birşey ve o an çok sinirlenip kavgaya girişmiştik bir tane yumruğu otutturdum yüzüne büyük ihtimal dediğim gibi seninde sabrın taşacak. Sonra çocuk bana hiç sataşamadı ve okuldan atılabilir attığım linkten dolayı inşallah.

"Kendini tatmin etmek böyle yollara mı başvuruyorsun?" "Napıyorsun yar..m" gibi argo konuşarak onu ezebilirsin veya sesini yükselt. Ondan sonra da dokunmaya çalışırsa mesafeni koru, çek elini üzerimden diyerek elini ittir. En kötü ihtimal evde tokat atma alıştırması yap, o anki adrenalinle bir şeyler yaparsın artık. Bol şans.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…