RGB, beyaz pudding keycaps, TKL klavye önerisi

Hocam kit olarak orjinal mağaza bu. Farklı mağazalarda daha ucuza da olabilir ama bu daha güvenilir. Switch olarak Pro 3.0 Yellow 70 pcs seçmelisiniz. Keycaps zaten belli. Maalesef yurtiçinde bulunmuyor böyle şeyler. Baştan söyleyeyim. Türkiye'de bu işi yapan kimse yok. Switch falan vardı eskiden.

Switchleri yerleştirmek zor değildir herhalde? Daha önce deneyimim olmadı. Ek olarak yazılımı vs. var mı klavyenin? Nerden kontrol edeceğiz rgb ayarlarını vs.

Switchleri yerleştirmek zor değildir herhalde? Daha önce deneyimim olmadı. Ek olarak yazılımı vs. var mı klavyenin? Nerden kontrol edeceğiz rgb ayarlarını vs.
Yazılımı var hocam. Switch yerleştirmek priz takmak gibi bir şey. Pinleri doğru hizaya getirip bastırıyorsunuz. Tık sesi geliyor zaten. Keycapsleri takarsınız.

Tuşlarla da kontrol edebiliyorsunuz RGB modlarını bu arada.

Yazılımına nerden bakablirim, internette incelemesini yapan kanal/video var mı?

Yazılımına nerden bakablirim, internette incelemesini yapan kanal/video var mı?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Build videosunu atayım.

Gayet kullanışlı görünüyor. Şimdi merak ettiğim Yellow Switch ne kadar kaliteli? Ben biraz eskide kaldım klasik cherry mx red kullanıyorum bahsettiğim klavye ile. Ayrıca ürünü aldığımda ben sadece switch takacağım değil mi? Sıfırdan demonte olarak gelmiyor hepsi yani?

Gateron Yellow Cherry'den 50 kat daha kaliteli. Bana göre Gateron'un bizim kullandığımız o pro serisinin en güzeli Yellow. Sadece Switch takıp tuşları takacaksınız bir de. Adam içini falan açıp göstermiş modlayanlar için.

Cherry MX switchler direkt olarak yay sesi sorunlu. Kronik bir sorun. Hangi Cherry switchli klavyeye baksanız en az 3-5 tane yaşayan görürsünüz. Sorunlu switchler çünkü. Gateron çok daha kaliteli bir marka. Özellikle Linear'da çok başarılı bir marka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…