RGB, beyaz pudding keycaps, TKL klavye önerisi

v1 daha az sallanıyor ve sesi daha iyi.

Rica etsem Akko ve Feker'in beyaz kasa modellerini paylaşır mısınız? İki ürünün de rgb için yazılımsal desteği var mıydı?
Linkleri attım hocam. İkisinin de yazılımsal desteği var.

Son düzenleme:

v1 daha az sallanıyor ve sesi daha iyi.

Linkleri attım hocam. İkisinin de yazılımsal desteği var.
Akko 5075S Bu model de güzel görünüyor. Kasa olarak bunu seçersem, yine aynı tuş ve switch ile kullanabilir miyim?

Yani bu 3 kitin de ses yalıtımları memnun edecek kadar iyi. 5075S biraz daha böyle nasıl desem yankılı bir ses veriyor ses testlerinde fakat bu da güzel bir hava katıyor. 5075S Via modelinin fotoğrafını koymuşlar umarım Via modelini gönderiyorlardır. Akko Resmi satıcısı zaten. Via modeli 5075S'e göre her yönden daha iyi. Alacağınız switch ve keycapsleri de bu 2 kitle beraber de kullanabilirsiniz.

Yani bu 3 kitin de ses yalıtımları memnun edecek kadar iyi. 5075S biraz daha böyle nasıl desem yankılı bir ses veriyor ses testlerinde fakat bu da güzel bir hava katıyor. 5075S Via modelinin fotoğrafını koymuşlar umarım Via modelini gönderiyorlardır. Akko Resmi satıcısı zaten. Via modeli 5075S'e göre her yönden daha iyi. Alacağınız switch ve keycapsleri de bu 2 kitle beraber de kullanabilirsiniz.
Teşekkür ederim peki son olarak bir detayı daha sormak istiyorum. Ben şu an İngilizce UK klavye kullanıyorum. Enter büyük ve buna alıştım, bu modellerin bahsettiğim tarzda keycapslerin büyük enterli olanı var mıdır veya bu kasalara uyar mı?

Teşekkür ederim peki son olarak bir detayı daha sormak istiyorum. Ben şu an İngilizce UK klavye kullanıyorum. Enter büyük ve buna alıştım, bu modellerin bahsettiğim tarzda keycapslerin büyük enterli olanı var mıdır veya bu kasalara uyar mı?
Büyük enterlı yok diye biliyorum. Büyük enter o kasaya uymaz. Ben büyük enterdan küçük entera geçtiğimde 2-3 günde alışmıştım. Alışınca güzel aslında.

Büyük enterlı yok diye biliyorum. Büyük enter o kasaya uymaz. Ben büyük enterdan küçük entera geçtiğimde 2-3 günde alışmıştım. Alışınca güzel aslında.
Alışılması kolaysa sorun yok o zaman :D Bahsettiğiniz "Gateron Yellow Pro v1" switch'i arkadaşımızın paylaştığı linkte bulamadım. V2 ve V3 modelleri var ancak V1 yok. Onu nerden bulabilirim?

Hocan siz direkt Gateron Milky Yellow Pro alın. Emin olun daha iyi. Pre-lubed bu da.

Bundan sepetinize 2 tane ekleyin. 2 kutu 70 adet oluyor.
Tamamdır. Kasayı ve switch'i değiştirdik, keycapsler aynı kaldı o halde. Zaten keycapsler fazlasıyla var, klavyede yeri olmayanı, işlevi olmayanı kullanmayız zaten. Bunları toplayıp sepet yapalım bakalım vergilerle, kargo ile ne kadar tutacak.😊 Size de ilginiz ve yardımınız için çok teşekkür ederim.

Ama milky yellow proda RGB Ledleri için boşluk yoktu galiba. Hocam en iyisi yukarıda Hyuuga Neji hocamın attığı linkten Gateron Pro Yellow v2 alın. Siz RGB'ye önem veriyorsunuz ve milky yellow pro ledleri kapatacaktı. Gateron Pro 2.0 daha iyi olur. v1 olsaydı harika olurdu ama bulamadım.

Ama milky yellow proda RGB Ledleri için boşluk yoktu galiba. Hocam en iyisi yukarıda Hyuuga Neji hocamın attığı linkten Gateron Pro Yellow v2 alın. Siz RGB'ye önem veriyorsunuz ve milky yellow pro ledleri kapatacaktı. Gateron Pro 2.0 daha iyi olur. v1 olsaydı harika olurdu ama bulamadım.
KTT falan atacaktım ilk, satıcıya kargo ücreti eklenmiş. O ücreti görünce kapattım zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı