RGB desteği olmayan anakart ile kasa aydınlatması nasıl kontrol edilebilir?

Raidewn

Centipat
Daha fazla  
MSI B450M-A Pro Max II adlı anakartı kullanmaktayım. Baktığıma göre anakartta RGB desteği yok fakat ben MSI Mystic Light uygulamasını kullanarak kasamın vb. şeyleri kontrol etmek istiyorum. Ne yapmam gerek?

Ayrı bir kontrolcü alıp MSI'ın kendi uygulamasından kullanamaz mıyım? Ve kontrolcü önerisi yapabilir misiniz veya ne yazarsam çıkar, ben bulamadım da.

Mystic Light'in görmesi için her türlü RGB/ARGB portu gerekebilir. Bazı durumlarda USB portu üzerinden de veri aktarımı yapılabildigi için belki USB bağlantılı bir kontrolcü alırsanız Mystic Light görür ama kesin değil.

Doğru bilgi verilmiş. Anakartta rgb veya argb portu gerekiyor. Yoksa anakarttan kontrol edemezseniz. Alacağınız kontrolcünün kumandası ile yada yazılımı varsa yazılımından kontrol edebilirsiniz.

Doğru bilgi verilmiş. Anakartta RGB veya ARGB portu gerekiyor. Yoksa anakarttan kontrol edemezseniz. Alacağınız kontrolcünün kumandası ile ya da yazılımı varsa yazılımından kontrol edebilirsiniz.

Ürünün açıklama kısmında anakartların uygulamalarından kullanılabildiği gösteriliyor. Örneğin Aura Sync, MSI Mystic Light.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı