3 359107 Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 781 Makaleler 1 Çözümler 5 11 Ekim 2020 #1 Başlıkta yazdım. ARGB, JRGB ve RGB arasındaki farklar nedir?
706143 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 6.243 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer İstanbul-KKTC 11 Ekim 2020 #2 ARGB LED’leri farklı renkleri ayarlayabiliyorsun ve daha fazla mod seçeneği bulunuyor, RGB tek renk yanar mod sayısı az olur, girişleri farklıdır. JRGB bilmiyorum, bilen birisi yazarsa ben de faydalanmış olurum. Artı 1 Eksi
ARGB LED’leri farklı renkleri ayarlayabiliyorsun ve daha fazla mod seçeneği bulunuyor, RGB tek renk yanar mod sayısı az olur, girişleri farklıdır. JRGB bilmiyorum, bilen birisi yazarsa ben de faydalanmış olurum.
Yumak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 1.976 Çözümler 7 Yer Kocaeli 11 Ekim 2020 #3 ARGB adreslenebilir RGB; jrgb LED şeritleri ya da ARGB fanlarınız renklerini kontrol etmek içi taktığınız soket. Artı 0 Eksi
ARGB adreslenebilir RGB; jrgb LED şeritleri ya da ARGB fanlarınız renklerini kontrol etmek içi taktığınız soket.
K KGNERSY Femtopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #4 Yumak dedi: ARGB adreslenebilir RGB; jrgb LED şeritleri ya da ARGB fanlarınız renklerini kontrol etmek içi taktığınız soket. Genişletmek için tıkla... Emin misin kanka? Ona göre alacağım. B450 Tomahawk Max anakart, Gamepower Warcry kasa. Yumak dedi: ARGB adreslenebilir RGB; JRGB LED şeritleri ya da ARGB fanlarınız renklerini kontrol etmek içi taktığınız soket. Genişletmek için tıkla... Emin misin kanka ona göre alıcam Anakart; b450 TOMAHAWK Max Kasa; Gamepower WARCRY Artı 0 Eksi
Yumak dedi: ARGB adreslenebilir RGB; jrgb LED şeritleri ya da ARGB fanlarınız renklerini kontrol etmek içi taktığınız soket. Genişletmek için tıkla... Emin misin kanka? Ona göre alacağım. B450 Tomahawk Max anakart, Gamepower Warcry kasa. Yumak dedi: ARGB adreslenebilir RGB; JRGB LED şeritleri ya da ARGB fanlarınız renklerini kontrol etmek içi taktığınız soket. Genişletmek için tıkla... Emin misin kanka ona göre alıcam Anakart; b450 TOMAHAWK Max Kasa; Gamepower WARCRY