Tüh en azından şarjı bitene kadar arabada gezdirirdim. Kabloyla olmaz araba işi yaş oldu. Aliexpresten ilk siparişimi bakmadan bodoslama almam hiç hoş olmadı
Tamam teşekkür ederim bir de bu aliexpress hakkında neden burada ucuz bazı ürünler gelmiyor dolandırıcı vs diye yorum okuyorum arada öyle bir olay yaşadınız mı acaba hiç
Aliexpreste n11 gibi bir yer işte farklı farklı satıcılar var arada tabii dolandırıcılar olabiliyor. Yorumlara baktığımda bide ilk indirim için aliexpreste öne çıkmış olan bir şey olduğundan güvenilir diye düşünüyorum.
Aliexpreste n11 gibi bir yer işte farklı farklı satıcılar var arada tabii dolandırıcılar olabiliyor. Yorumlara baktığımda bide ilk indirim için aliexpreste öne çıkmış olan bir şey olduğundan güvenilir diye düşünüyorum.
Tüh en azından şarjı bitene kadar arabada gezdirirdim. Kabloyla olmaz araba işi yaş oldu. Aliexpresten ilk siparişimi bakmadan bodoslama almam hiç hoş olmadı
Fotoğrafta pil işareti olanlar şarjlı. Satın ala bastıktan sonra seçenekler çıkıyor zaten. 16 veya 32 LED olduğu da yazıyor. Şarjlı almak bence en mantıklısî olur 6tl sonuçta ve kaybettiğiniz bir şey yok. Kablolunun aynısı ama kabloyu sökersen pili sayesinde çalışabiliyor.