Elektronik RGB LED çubuk 75 TL!

Bugün @Lory7 sayesinde uzun süredir aklımda olan ama bulamadığım şeyleri neredeyse bedava fiyatlara getirdim. Çok teşekkürler 🙂
Aynen hocam. Çok bakıyordum bu gibi şeylere ama 150 200 aşağısına gelmiyordu hiç Güven de vermiyordu. Oda ledden geçilmiyor ama insan hep daha fazlasını istiyor :D

Buit-in battery yazanlar şarjlı mı oluyor.
Evet içinde batarya var demek bu. Yani şarjlı.
Bende ilkini yanlış aldığımdan ikinci hesap açıp aldım teşekkürler konu için 😁
Rica ederim, güle güle kullanın 🥰

Bugün @Lory7 sayesinde uzun süredir aklımda olan ama bulamadığım şeyleri neredeyse bedava fiyatlara getirdim. Çok teşekkürler 🙂
Ne demek, Güle güle kullanın 🤠 benim de aklımda LED döşemek vardı ama böyle ucuz yollu birşey bulmam cidden iyi oldu sizle de paylaşmak istedim :D

Teşekkürler.

2023-09-28_17-36-11.jpg

İkinci bir hesaptan satın almaya çalışıyorum, şimdi öde butonuna tıkladığımda "Hesabınız şu anda devre dışı. Yeniden etkinleştirmek için lütfen oturumunuzu kapatın ve yeniden oturum açın." mesajı geliyor. Bilgisi olan var mı?

İkinci bir hesaptan satın almaya çalışıyorum, şimdi öde butonuna tıkladığımda "Hesabınız şu anda devre dışı. Yeniden etkinleştirmek için lütfen oturumunuzu kapatın ve yeniden oturum açın." mesajı geliyor. Bilgisi olan var mı?
Deneyeyim dedim, bende de öyle oldu. TC NO'dan anlıyor herhalde.

Yakalanmışsınız 😅 Ben aynı telefondan 3 tane hesap açıp almayı başarabildim sizde biraz farklı olmuş. Başka bir internet ile yapın mobil veri veya wifi deneyin adresi değiştirin biraz, en son çare başka cihaz ile deneyin.

Yakalanmışsınız 😅 Ben aynı telefondan 3 tane hesap açıp almayı başarabildim sizde biraz farklı olmuş. Başka bir internet ile yapın mobil veri veya wifi deneyin adresi değiştirin biraz, en son çare başka cihaz ile deneyin.
Modem reset + başka kart + başka TC işe yaradı. 2 tane yeter. 😀

2023-09-28_18-06-35.jpg

Technopat Haberler

Geri
Yukarı