- Makaleler
- 1
Daha fazla
Hocam yaklaşık 15 20 gün olduYeni hesap ile de denedim bitmiş galiba fırsat.
Redragon K628 Pro. Modlu.Hocam yaklaşık 15 20 gün oldu
Klavye markası nedir hocam?
Modlarıda çözdüm. Güzelmiş evet iş yapar yanda. Ses algılama moduna aldım hoş duruyor.Kampanya zamanı her şey dahil 74 TL'ye geldi hocam. Şu anda durum farklı olabilir.
Hocam çok sağolun. Modları kısaca size özetleyeyim. Power butonunu zaten biliyorsunuz. Ortadaki tuş tek tıklama renk değişimi, basılı tutma da 4 kademeli olarak ışığın şiddetini ayarlıyor. En baştaki tuş da tek tıklamayla animasyonu değiştirirken basılı tutunca yine 4 kademeli olarak animasyonun hızını ayarlıyor. Basılı tutarken tüm ledler yeşil yanana kadar basmalısınız. Ondan sonra aktif oluyor ayar. Bir de hem mode hem de color'a aynı anda basınca ortamdaki sesi algoritmasına dahil ederek bir ayar çekiyor kendine cihaz.
Banada aynısı oldu kapıya bırakma zahmetine girememişler iyiki 5 gün sonra gidip almama rağmen geri gitmemişBenim kargo geldi daha doğrusu ben gidip aldım sağ olsunlar PTT ile göndermişlerAliexpress’tekinden biraz ince ve küçük görünüyor. Ses ile hareket ediyor. Daha tek renkleri çözemedim. Çok boş bir ürün niye aldığımı bende bilmiyorum
![]()
Kampanya bitmiş olabilir. Yinede diğer kampanyalara bakmanızı tavsiye ederim çok güzel ürünler var.Vergisi ürünün 2 katı kadar maşallah. 125TL'ye geliyor.
Hocam örnek atabilir misiniz?Modlarıda çözdüm. Güzelmiş evet iş yapar yanda. Ses algılama moduna aldım hoş duruyor.
Banada aynısı oldu kapıya bırakma zahmetine girememişler iyiki 5 gün sonra gidip almama rağmen geri gitmemiş
Kampanya bitmiş olabilir. Yinede diğer kampanyalara bakmanızı tavsiye ederim çok güzel ürünler var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.