RGB LED ŞERİT TAVSİYESİ

Hocam imzamdaki kasa modlama konusuna bakın (En alttaki resimler) orada bahsettiğiniz ARGB LED var. Buradaki uçuk fiyatlara değil de sadece 25 TL'ye yaptım 1M'sini :)
Bunda Black PCB, 1M IP30 30 olanı aldım 11 TL'ye. Bunu telefondaki yazılımdan Bluetooth üzerinden kontrol edebilmek için de :
SP110E model kontrolcü aldım. Şimdi 17 TL olmuş tabii, ben 13 TL'ye almıştım herhalde.

Güç olayına dikkat etmeniz gerekiyor. Evinizde 5V adaptör varsa 1 M için 3A yeterli olacaktır. Eğer yoksa benim gibi, o zaman kasanızın 5V molex kablosuna bağlayabilirsiniz.

Bu sayede telefondaki uygulamasından 120 mod, ışık şiddeti, parlaklığı dahil kontrol edebiliyorsunuz. Üstelik Türkiyedeki 50-60TL'lik dandik LED'lere kıyasla bu ARGB ve en ince ayrıntısına kadar kontrol edebiliyorsunuz.

Dipnot : Çin'deki salgın ve şimdiki gümrük olaylarından dolayı alamayabilirsiniz AliExpress'ten. Eğer beklerim diyorsanız bu çok ucuza gelir. Ben aldığımda gümrükten geçerken vergi yoktu toplam 25 TL'ye gelmişti. Şimdi bir de vergisi var. Yani 40 TL'ye falan gelir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı