RGB LED Takıntısı

Hocam üsteki HDD yamuk mu duruyor bana mı öyle geldi? Bu arada ev cidden pavyona dönüyor kendim masamın etrafına RGB LED döşedim gece pavyon oluyor odam.

Klasik ve hoş

@Alp Çiçek hocam deneyemedim kusura bakmayın ancak müsait olabiliyorum. Hafta sonu da yılbaşından dolayı bir memleket yapacağım o yüzden haftaya kaldı o iş .

Ben yazınızı baştan sona okudum hocam . Üşenmeyip yazmışsınız elinize sağlık. Aslında kaliteli bir kasa olmasına rağmen ülkemizde çok fazla kullanıcısı olmadığından kullanıcı geri dönüşü de alamıyoruz. O yüzden ürün hakkında bilgilerimiz sınırlı oluyor.

Zaten "S" modelinin farkı dahili fan kontrolcüsünün bulunması.

O zaman bütün "Tempered Glass Edition" versiyonlarında LED strip veriliyor yazınızdan anladığım kadarıyla. Diğer arkadaşların da şikayetlerinin aksine ben kasanın her yerine mıknatısları ile rahatça tutturabiliyorum. Şu an da kasanın üst yüzeyine yapışık vaziyette yer çekimine meydan okuyor . Mıknatısları dedikleri kadar kalitesiz değil.

Phanteks Extension Bilgisayar Kablo Seti Beyaz

Kullandığım kablo seti bu hocam. İçerisinden her bir kablo için ikişer adet şeffaf kablo tarağı çıkıyor. Bunlar kabloları düz bir şekilde takmamıza yardımcı oluyor.

Son düzenleme:
Şöyle, 1080P 60 FPS alabilecek kasa olsun da, ışığı mışığı eksik olsun aman. Bıktım valla. Maaşlara zam yapıyoruz diyorlar, ama her şeye de eş zamanlı zam geliyor. Kahretsin, R5 230 gibi karta 150 TL çekiyorlar. İkinci el piyasası daha kötü, kime satıyorlar anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…