RGB LED Takıntısı

Ya RGB takıntım yok. Kasam kötü bu yüzden var olan 2 adet kırmızı fanın yanına 2 çubuk kırmızı LED taktım. Bu sefer de çok kırmızı oldu. RGB istemiyorum, ev pavyon gibi oluyor.

Sen şu LED olayını kafaya takmışın. Konuyu görünce sormak istedim. Kasanın yanlarına beyaz LED koysam aşırı kırmızılığın çözümü olur mu?

Eki Görüntüle 273442

Bu arada RGB benim de pek hoşuna gitmiyor. Beyaz kasa hepsinden daha sık.
Hocam üsteki HDD yamuk mu duruyor bana mı öyle geldi? Bu arada ev cidden pavyona dönüyor kendim masamın etrafına RGB LED döşedim gece pavyon oluyor odam:D.

Hadi böyle takıntısı olanlar gelsin sarılalım
Gelin sarılalım.
sarilma.png

Ben de şöyle sistemi bırakayım:
Eki Görüntüle 273443

Kasa 2.resimdeki ile aynı. Phanteks P 400S. Sıvı soğutma olarak ben de NZXT Kraken düşünüyorum ama performans olarak çok da iyi olmadığı konusunda baya yorum okudum. O yüzden büyük ihtimalle tasarımdan feragat edip farklı bir sıvı soğutma kullanacağım:D.
Klasik ve hoş :)

@Alp Çiçek hocam deneyemedim kusura bakmayın ancak müsait olabiliyorum. Hafta sonu da yılbaşından dolayı bir memleket yapacağım o yüzden haftaya kaldı o iş :(.

Anladım. Teşekkürler. Sitesinde ise şu var :
Eki Görüntüle 273542
Phanteks P400 tempered glassın kullanım kılavuzunda fan kontolcüsü için "P400S Only" diyor ve altta "Not Included" yazıyor. Yani bu modelde fan kontrolcü yok P400S olanda var diyor. Yanda da RGB LED stripten bahsetmiş. Onda ise "Not İncluded" veya "P400S Only" felan dememiş. Demekki P400 Tempered Glass olan hepsinde geliyor. Ayrıca bir de şu var :
Eki Görüntüle 273545
Phanteks'in sitesinde P400 Tempered Glass için olan bölümde "Phanteks RGB LED Strip Included" yazıyor. Linkten de anlaşılacağı gibi P400 Tempered Glass olandan bahsediyor. İlk başta acaba bu LED strip kırmızı siyah olan verisyonda mı ki dedim bu resme bakınca, sonra gene bu sayfada şu resmi gördüm :
Eki Görüntüle 273550
Yani sadece "P400 Special Edition"da değil normal versiyonlarında da RGB LED strip var. Emin olmak için diğer kasalarına da baktım.
Eki Görüntüle 273546
P400S Tempered Glass"a baktım onda da aynısı var. Linkte de "P400S Tempere Glass" yazıyor ve bunda da RGB LED strip belirtilmiş.
Ancak normal P400'ün (Tempered glass olmayan P400)'ün kullanıcı kılavuzunda bu yazıyor.
Eki Görüntüle 273547
"RGB LED Strip Not Included" Yani tempered glass olmayan P400'de LED strip gelmiyor.
Ayrıca İnventus VB. sitelerde P400 tempered glassda da RGB LED strip resimleri var. Youtube'de incelemelere de baktım onların "P400 Tempered Glass"ında da RGB LED strip var. Buradan çıkardığım sonuç P400'ün "Tempered Glass" olan versiyonlarında RGB LED stripin olduğu.

Ha bir de bu beyaz kabloları nereden aldınız?

@burakoruk

Ben yazınızı baştan sona okudum hocam :D. Üşenmeyip yazmışsınız elinize sağlık. Aslında kaliteli bir kasa olmasına rağmen ülkemizde çok fazla kullanıcısı olmadığından kullanıcı geri dönüşü de alamıyoruz. O yüzden ürün hakkında bilgilerimiz sınırlı oluyor.

Zaten "S" modelinin farkı dahili fan kontrolcüsünün bulunması.

O zaman bütün "Tempered Glass Edition" versiyonlarında LED strip veriliyor yazınızdan anladığım kadarıyla. Diğer arkadaşların da şikayetlerinin aksine ben kasanın her yerine mıknatısları ile rahatça tutturabiliyorum. Şu an da kasanın üst yüzeyine yapışık vaziyette yer çekimine meydan okuyor :D. Mıknatısları dedikleri kadar kalitesiz değil.

Phanteks Extension Bilgisayar Kablo Seti Beyaz

Kullandığım kablo seti bu hocam. İçerisinden her bir kablo için ikişer adet şeffaf kablo tarağı çıkıyor. Bunlar kabloları düz bir şekilde takmamıza yardımcı oluyor.

Son düzenleme:
Şöyle, 1080P 60 FPS alabilecek kasa olsun da, ışığı mışığı eksik olsun aman. Bıktım valla. Maaşlara zam yapıyoruz diyorlar, ama her şeye de eş zamanlı zam geliyor. Kahretsin, R5 230 gibi karta 150 TL çekiyorlar. İkinci el piyasası daha kötü, kime satıyorlar anlamıyorum.:mad::lanet:

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı