RGB LED Takıntısı

Hocam dediğiniz fanlar bunlar. Kenarda köşede bekliyorlar:
Eki Görüntüle 273497

Dediğim gibi üşeniyorum takmaya :D. Hava soğutmayı kendim almadım, hediye geldi. Hediyenin sahibi benim için çok değerli olduğu için kullanmadan kenara kaldırmak istemedim. Yoksa kafamdaki ilk şey sıvı soğutma almaktı. Bir kaç ay daha kullandıktan sonra bir sıvı soğutma takacağım. Ama ben sıvı soğutmayı üste değil ön tarafa takacağım. Üst tarafa iki adet, arka egzoz çıkışına da bir adet bu fotoğraftaki fanları takacağım. Şu an fotoğraftaki kasa, kafamdaki tasarım değil yani siz başlangıç aşamasını görüyorsunuz:D.

RGB led şerit kasa ile birlikte geldi hocam. 10 farklı renkte yanıyor. Destekleyen anakartlara bağlanabiliyor.

Phanteks Eclipse P400S İncelemesi

Yukarıdaki linkte bu kasanın incelemesini yaptım. Led şerit mıknatıslı.

Yapılabiliyor hocam. Anlık foto aldığım için o renkte attım :).
Hocam ben sadece "Special Edition" P400'lerde geliyor saniyordum. Sizin dediginize gore butun temperli P400'lerse geliyor. Oyle mi? Veya hangilerinde geliyor LED strip?

Hocam dediğiniz fanlar bunlar. Kenarda köşede bekliyorlar:
Eki Görüntüle 273497

Dediğim gibi üşeniyorum takmaya :D. Hava soğutmayı kendim almadım, hediye geldi. Hediyenin sahibi benim için çok değerli olduğu için kullanmadan kenara kaldırmak istemedim. Yoksa kafamdaki ilk şey sıvı soğutma almaktı. Bir kaç ay daha kullandıktan sonra bir sıvı soğutma takacağım. Ama ben sıvı soğutmayı üste değil ön tarafa takacağım. Üst tarafa iki adet, arka egzoz çıkışına da bir adet bu fotoğraftaki fanları takacağım. Şu an fotoğraftaki kasa, kafamdaki tasarım değil yani siz başlangıç aşamasını görüyorsunuz:D.

RGB led şerit kasa ile birlikte geldi hocam. 10 farklı renkte yanıyor. Destekleyen anakartlara bağlanabiliyor.

Phanteks Eclipse P400S İncelemesi

Yukarıdaki linkte bu kasanın incelemesini yaptım. Led şerit mıknatıslı.

Yapılabiliyor hocam. Anlık foto aldığım için o renkte attım :).
O fanları deneme şansınız oldu mu? Merak ettim nasıllar. Bende bakıyorum RGB ledli fan.

@FantastikTürk hocam kasa P400 değil P400s. Ben de P400s'lerin TGE versiyonlarında geliyor diye biliyorum. P400'lerde ekstra LED şerit verildiğine dair bir bilgim yok. Herhangi bir açıklama da yapılmamış konuyla ilgili.
Anladım. Teşekkürler. Sitesinde ise şu var :
123.JPG

Phanteks P400 tempered glassın kullanım kılavuzunda fan kontolcüsü için "P400S Only" diyor ve altta "Not Included" yazıyor. Yani bu modelde fan kontrolcü yok P400S olanda var diyor. Yanda da RGB LED stripten bahsetmiş. Onda ise "Not İncluded" veya "P400S Only" felan dememiş. Demekki P400 Tempered Glass olan hepsinde geliyor. Ayrıca bir de şu var :
123123.JPG

Phanteks'in sitesinde P400 Tempered Glass için olan bölümde "Phanteks RGB LED Strip Included" yazıyor. Linkten de anlaşılacağı gibi P400 Tempered Glass olandan bahsediyor. İlk başta acaba bu LED strip kırmızı siyah olan verisyonda mı ki dedim bu resme bakınca, sonra gene bu sayfada şu resmi gördüm :
123123123123123.JPG

Yani sadece "P400 Special Edition"da değil normal versiyonlarında da RGB LED strip var. Emin olmak için diğer kasalarına da baktım.
123123123.JPG

P400S Tempered Glass"a baktım onda da aynısı var. Linkte de "P400S Tempere Glass" yazıyor ve bunda da RGB LED strip belirtilmiş.
Ancak normal P400'ün (Tempered glass olmayan P400)'ün kullanıcı kılavuzunda bu yazıyor.
123123123123.JPG

"RGB LED Strip Not Included" Yani tempered glass olmayan P400'de LED strip gelmiyor.
Ayrıca İnventus VB. sitelerde P400 tempered glassda da RGB LED strip resimleri var. Youtube'de incelemelere de baktım onların "P400 Tempered Glass"ında da RGB LED strip var. Buradan çıkardığım sonuç P400'ün "Tempered Glass" olan versiyonlarında RGB LED stripin olduğu.

Ha bir de bu beyaz kabloları nereden aldınız?

@burakoruk

@Jira "Tempered Glass" olanı kullanmıyorsunuz anladığım kadarıyla siz. Phanteks'in kendi sitesinde belirtmiş, P400'de gelmiyor. "P400 Tempered Glass" ve "P400S Tempered Glass" olanlarda geliyor. Sırf bunun için 2 saat araştırma yaptım ve kaynak oalrak Phanteks'i, Youtube incelemelerini ve satıcı siteleri kullandım :)
Boşuna konunun ismi takıntı değil :D

Attığım resimli açıklamayı okursanız anlarsınız hocam, yorumlarınız için teşekkürler :) Sanırım çok uzun olmuş kimse okumuyor :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı